Луцькі особливі дітки отримали подарунки для успішного навчання*

Луцькі особливі дітки отримали подарунки для успішного навчання*
Луцький навчально-реабілітаційний центр отримав у подарунок телевізор, стільці та вчительський стіл. Цьому закладові допоміг Луцький міський голова Микола Романюк.

У коментарі ВІПу мама школяра 5-А класу Інна Гачукова розповіла, що батьки учнів звернулися з проханням до Луцького міського голови Миколи Романюка з проблемою: у класі не було телевізора.

Варто зауважити, що в цьому класі навчаються діти з особливими потребами, малеча з малозабезпечених сімей. Для них телевізор украй потрібен, аби успішно здобувати знання в мультимедійній формі. Усього в 5-А – 13 діток і батьки не мали коштів, аби придбати апаратуру. Мер допоміг – знайшов благодійників, які купили необхідну техніку. На прохання градоначальника одразу ж відкликнувся БФ «Волинська родина». «Ми зверталися до багатьох, а Микола Ярославович нам допоміг», – зауважила жінка.

Окрім телевізора, учні отримали зручні офісні стільці та вчительський стіл у клас, адже старий стіл був у поганому стані і хитався. «Для діток потрібен особливий підхід. А телевізор у цьому допоможе. До того ж, стільці, які закупили, не дерев’яні, а м’які, офісні, теплі», – зазначила Інна Гачукова і додала, що батьки дуже вдячні Миколі Романюку та благодійникам, які долучилися до допомоги особливим діткам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі особливі дітки отримали подарунки для успішного навчання*
22 жовтень, 2015, 15:16