«Волинь» здобула перемогу вдома. ФОТО

«Волинь» здобула перемогу вдома. ФОТО
Довгожданну перемогу у футбольному поєдинку луцька “Волинь” змогла вибороти у полтавської “Ворскли”, що поступилася червоно-білим з мінімальним рахунком 1:0.

Матч між командами Прем'єр ліги відбувся 22 липня на стадіоні “Авангард”. Трибуни були заповнені менше як на половину, однак фанатський сектор волинян вболівав на повну і без використання піротехнічних засобів. Фанів з Полтави було близько двох десятків.

Довгоочікуваний гол у ворота “Ворскли” на 22-тій хвилині першого тайму забив новачок зі Швейцарії Даніель Суботіч після подачі Сергія Пилипчука.

Однак гості вже за кілька хвилин у контратаці ледве не поцілили у ворота волинян. На 37 хвилині Олег Краснопьоров пробивав м'яча, втім ситуацію врятував голкіпер “хрестоносців”.

У другому таймі гра була більш насичена гострими моментами біля воріт обох команд. Наприклад на 83 хвилині м'яч пройшов над воротами “Волині” після подачі Артема Громова.

На 87 хвилині вдалий момент не зміг реалізувати новачок “Волині” Ерік Бікфальфі, вийшовши сам на сам з воротарем суперника.

Тренер “Ворскли” Вадим Євтушенко на післяматчевій прес-конференції зазначив, що “нічия була би більш справедливим результатом гри”. Не дуже тішився з поєдинку і наставник “Волині” Анатолій Демяненко.

“Дуже важка, в'язка гра. Я задоволений результатом, але не грою. Були непогані шматочки гри, але малі”, - зазначив тренер.

Він вкотре наголосив, що команда має оновлений склад, а відтак пройде ще кілька ігор, коли нові гравці відчують себе у команді. Демяненко також наголосив, що команді потрібен сильний форвард.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» здобула перемогу вдома. ФОТО
22 липень, 2012, 21:29