У головного управління ДФС Волині - новий очільник

У головного управління ДФС Волині - новий очільник
Наказом ДФС України від 19.10.2015 №3291-0 Олександра Володимировича Юристовського призначено на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Волинській області.

Відповідно до Наказу ДФС України від 19.10.2015 №3292-0 на Олександра Юристовського покладено виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Волинській області, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Новий керівник ГУ ДФС Волині народився 24 липня 1973 року в м. Червоноград Львівської області.

За фахом «економіст» вищу освіту здобув у 1995 році у Львівському державному університеті імені Івана Франка. Потому майже вся трудова діяльність Олександра Юристовського пов’язана зі службою в органах державної податкової служби.

Як свідчить біографія керівника волинських фіскалів, трудову діяльність Олександр Юрисоовський розпочав з посади державного податкового інспектора у ДПІ Шевченківського району м.Львова. Згодом – очолював різні підрозділи районних ДПІ у м.Львові та був першим заступником начальника ДПІ у м.Львові.

У 2005 - 2008 р.р. Олександр Юристовський працював керуючим відділень комерційного банку. А з листопада 2008 до квітня 2012 року він - начальник управлiння податкового контролю юридичних осіб ДПА та управління податкового контролю ДПС у Львівській області.

Зі створенням спеціалізованих інспекцій з обслуговування великих платників податків Олександр Юристовський спочатку у квітні 2012 – березні 2013 року працював першим заступником начальника СДПІ по роботі з ВПП у м.Львові, а з квітня 2013 року до жовтня 2015 року очолював СДПІ по роботі з ВПП та СДПІ з обслуговування великих платників податків у м. Львові.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У головного управління ДФС Волині - новий очільник
23 жовтень, 2015, 11:12