Поблизу «Ягодина» знайшли склад контрабанди

Поблизу «Ягодина» знайшли склад контрабанди
В українсько-польському прикордонні поблизу міжнародного автомобільного пропуску «Ягодин» виявлено склади з товарами, ввезеними на митну територію України шляхом подрібнення їх партій, в рамках допустимих норм вантажів, що не підлягають оподаткуванню (вартістю до 500 євро та вагою до 50 кг).

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Високоліквідна продукція, ввезена на територію України, призначалася для реалізації у всіх регіонах України без сплати належних податків. З метою приховування незаконної діяльності товари зберігалися у приміщеннях облаштованих на території готельних комплексів.

На підставі ухвал суду оперативники та слідчі у рамках розслідування кримінального провадження провели обшуки, в ході яких виявлено товари різного роду (ємкості з фарбою-спреєм, пакети (консерви) корму для домашніх тварин, металеві автомобільні диски та шини, фарбу для металу, системні комп’ютерні блоки, монітори, акумулятори, клей для скла та герметику для автомобілів).

Весь товар орієнтовною вартістю 1 млн. 200 тис.грн. та «чорна бухгалтерія», які були виявлені під час обшуку, вилучено.

На даний час, проводяться заходи щодо встановлення організаторів, виконавців та користувачів вказаної незаконної діяльності.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.