Як працюватиме розширений пошук у Facebook. ВІДЕО

Як працюватиме розширений пошук у Facebook. ВІДЕО
Соціальна мережа Facebook запустила функцію пошуку по записах, поки вона буде доступна тільки в США для користувачів персональних комп'ютерів, iPhone і смартфонів на базі Android.

Про це йдеться в повідомленні компанії, - інформує ТСН.

Пошук буде охоплювати понад 2 трильйони публікацій. У користувачів соцмережі буде можливість проводити пошук не тільки по сторінках і профілях друзів, але і по всіх публікаціях.

У разі введення тексту в вікні пошуку користувачам будуть видаватися спеціальні підказки. Результати пошуку будуть сортуватися за релевантністю, при цьому в пріоритеті будуть публікації надійних джерел.

Потім будуть відображатися повідомлення тих, на кого оформлена підписка, потім популярні цитати і в кінці — інші публікації.

Як зазначає видання Business Insider, нова функція покликана скласти конкуренцію Google, оскільки завдяки розширеному пошуку користувачам не треба буде звертатися до пошукових машин, щоб знайти інформацію з потрібних запитів.

Крім того, ця функція є розширеним аналогом новинного сервісу Moments, який нещодавно був запущений в Twitter і дозволяє користувачам знаходити найбільш важливі твіти та інформацію про події, що заслуговують уваги в реальному часі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.