У волинських фіскалів - новий керівник

У волинських фіскалів - новий керівник
Наказом ДФС України від 19 жовтня 2015 №3291-0 Олександра Юристовського призначено на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Волинській області.

Згідно з Наказом, на Олександра Юристовського покладено виконання обов'язків начальника Головного управління ДФС у Волинській області, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Довідка: Новий керівник ГУ ДФС Волині народився 24 липня 1973 року в м. Червоноград Львівської області.

За фахом «економіст» вищу освіту здобув у 1995 році у Львівському державному університеті імені Івана Франка.

Трудову діяльність Олександр Юристовський розпочав з посади державного податкового інспектора у ДПІ Шевченківського району м.Львова. Згодом очолював різні підрозділи районних ДПІ у м.Львові, був першим заступником начальника ДПІ у м.Львові.

У 2005-2008 р.р. Олександр Юристовський працював керуючим відділень комерційного банку. А з листопада 2008 до квітня 2012 року - очолював управлiння податкового контролю юридичних осіб ДПА та управління податкового контролю ДПС у Львівській області.

Зі створенням спеціалізованих інспекцій з обслуговування великих платників податків Олександр Юристовський спочатку у квітні 2012–березні 2013 року працював першим заступником начальника СДПІ по роботі з ВПП у м.Львові, а з квітня 2013 року до жовтня 2015 року очолював СДПІ по роботі з ВПП та СДПІ з обслуговування великих платників податків у м. Львові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, цікаво, а яка у нього декларація, а що він заробив-назбирав-нахапав. Чи може нічого не має крім штанців з дірками?
Хто щось знає - то підскажіть!
Відповісти