Ураган Patricia - найсильніший в історії планети

Ураган Patricia - найсильніший в історії планети
Ураган «Patricia», що обрушився на мексиканське узбережжя в ніч на суботу, визнаний найсильнішим в історії планети. Кількість жителів, що залишилися без електрики через ураган, становить 235 тисяч осіб.

Про це інформувала в суботу національна комісія з електричної енергії латиноамериканської країни, – повідомляють "ЗІК".

Влада Мексики назвала ураган «Patricia», що обрушився на мексиканське узбережжя в ніч на суботу, найсильнішим в історії планети. До моменту виходу на сушу його сила сягала п’ятої, найбільш руйнівної категорії – швидкість вітру усередині урагану становила 325 кілометрів на годину з поривами до 400 кілометрів.

Однак потім стихія ослабла до рівня тропічної депресії, жертв і серйозних руйнувань не було. Станом на ранок суботи, подача електроенергії була відновлена для майже 120 тисяч осіб. Зараз техніки ведуть роботи з відновлення електропостачання для ще 115,6 тисячі жителів штатів Colima, Халіско і Мічоакан.

Між тим, у суботу ввечері президент Мексики Енріке Пенья Ньєто прибув в штат Colima і особисто відвідав ряд районів в районі міста Мансанільо, які найбільше постраждали внаслідок буревію. Він повідомив, що влада вирішила здійснити перепис тих, кому потрібна допомога після стихії, і пообіцяв допомогу, в першу чергу поставками продовольства.

«Найголовнішим для нас було зберегти життя людей в трьох штатах, за яким вдарив ураган, зараз ми займаємося розчищенням (завалів після урагану), оцінкою ситуації і підрахунком людей, які дійсно постраждали», – заявив Пенья Ньєто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Планета "віддячує" людям за наругу над собою .
Відповісти