У соціальній мережі жорстко «стібуться» з луцьких музикантів. ФОТО

У соціальній мережі жорстко «стібуться» з луцьких музикантів. ФОТО
Минулого тижня в соціальній мережі "Вконтакте" з ініціативи рівненських музикантів була створена спільнота "Луцьки ЖМУЛІ (стьоб Луцьку музичного)".

За декілька днів існування пабліку в ньому з'явилося чимало мемів, в яких жорстко висміюються молоді і вже авторитетні луцькі музиканти.

Серед висміяних музикантів наразі присутні представники таких гуртів, як ВОДА, SOTR, Віскула, Фіолет, Ріплей, Флайза, Чорні Черешні та інших. Серед інших жартів висміяні і деякі луцькі заходи музичного спрямування, розважальні заклади та люди, причетні то навколомузичної тусовки.

До вашої уваги невелика підбірка таких мемів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Посміялася) Це ше далеко не всі над ким можна було погнати!) Більшість мемів дуже реалістичні.. Вода, Ювелір, Ріплей, Стьопа Чумак))) Хаххх)))
Відповісти
Реалістично! Але чого серед гуртів "Фіолету" нема? По-моєму з цього гурту можна гнати найбільше. Вони хоча відомі, але нездари ще ті. (хіба що Мартинюк сам ці меми малює...) :D
Відповісти
Я бачу в цього коментатора проББлеми із зором. Причому нехілі, якщо пропустив ряд мемів які стосуються Фіолету)) Але на цьому проблеми не закінчуються - можна мати інші музичні смаки, але писати що Ф. бездарні, це як мінімум означає не мати елементарного слуху та музичного смаку!)) Я слухаю і граю абсолютно іншу музику, але той факт що мартинюк і команда як мінімум профі на день теперішній штука беззаперечна) Але мабуть автор коменту має якісь свої мотиви писати такі шняги)))) ййооууу, бро) Жаба зїсть)
Відповісти
елементарний слух та музичний смак? я вас умаляю. Мартинюк не має голосу - це факт. Він шепче, а не співає. Але за що його особливо зневажаю - це за те, що він розказує, що вони виявляється співають і рок, і реп, і реггі, і блюз, і що тільки - з чого роблю висновок, що в Мартинюка дуже туманні уявлення, як має звучати той самий хіп-хоп.
Відповісти
Я не в курсі що там і коли писалося гуртом про свій стиль, які там блюзи і роки, але ви були хоча б раз на їх концертах за останній рік?? Голосу немає?? Ну якщо вже в нього голосу немає, то в Луцьку взагалі із живих команд ніхто не співає. І навіть не шепче, тільки думає, що він співає))))

Я займаюся музикою вже більше 12 років. Не факт, що я великий фахівець, але те що в їх записах я чув і той же рок у його легких проявах, і той ж реп, і те ж реггі свого часу - це точно факт) Але я для вас Юля точно не авторитет, тому погугліть і почитайте рецензії критиків на їх роботи. Їм мабуть теж далеко до ваших пізнань музичних, але вони теж чують там музичну еклектику і цим підкреслюють особливість Фіолету.

Так що умаляйте себе) У вас це гарно виходить.
Відповісти
як же мені подобаються такі дискусії, такі Юлі і такі всі)
продовжуйте в тому ж дусі:)
Відповісти
мартинюк голосу немаєєєє??))єаааа, такої уїтєні я вже давно не чула) з тих горедрочекамєнтаторів тут хоч хтось з ним знайомий щоб таку акалєсіцу нести???

Хтось вєрняк не отримує уваги від людей, пишучи такі злорадні комєнти пасквілі) З гордістю шлю вас туда куда проект "тратата" шле українське життя і януковича) Ваше місце там - лузери)))
Відповісти
"нездари" :)))) напевно ти черговий із тих, хто просто напросто заздрить тому, чого досяг гурт і той же Мартинюк :))))) але нічого! я думаю, що собаки завжди гавкатимуть))
Відповісти
ого, як зачепило) Якщо є відповідна реакція - значить є за що. Почуваюсь так, ніби повідомлення вище сам Колос написав)))і менше тексту, менше тексту, дорогі!)))
Відповісти
сам Колос тобі сам і відпише)) зачепило так. що нема за що вчепитися) я за такі троллінги тільки вдячний. щиро)
Відповісти
вже можна того Колоса в спокої залишити і дати можливість робити те що він робить? чи хтось просто на бандерштат не потрапив, а хтось цього літа взагалі на жоден фестиваль не втрапив? Майте сміливість зізнатися.
Відповісти
Все робиться во славу Аллаха!
Іншалла!
Відповісти
Знаком лично из Сергеем - хорошый парень, музыкант и просто очень талантливый человек, из все того что в Луцке в музыке мутят, Фиолет вызывает уважение и радость, что музыку у нас начали делать качественно. И не стыдно что Колос и ребята представляют наш город на большинстве украинских фестивальниых мероприятиях! Кто еще? Может я кого то упустил, извиняюся. Есть Флайза, да. Но не мое) Но вот давление зависти к хорошему не приведет. Но я очень хорошо знаю луцкое музыкальное болото, и такое тут еще из 90-хх)) Не поменялось.

Серега, не реагируй на троллей-неудачникав, которые не способны в реальности ни на что)
Відповісти
Ну, мають люди час і мають надхнення...Не вистачає самовираження в житті))) Мабуть мало уваги їм приділяють рідні та близькі))) Що можу сказати - співчуваю (як авторам сторінки, так і дописувачам)- нещасні люди...
Але то таке... Людей розважає і музикантам рейтинг))))
Відповісти
Останні новини
У соціальній мережі жорстко «стібуться» з луцьких музикантів. ФОТО
23 липень, 2012, 13:42