У Луцьку лідирує «УКРОП»

У Луцьку лідирує «УКРОП»
«Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» повідомили свої результати паралельного підрахунку голосів по Луцьку.

Про це повідомила прес-служба політичної сили.

За наданими ними даними, станом на ранок 26 жовтня у Луцьку порахували 95 % бюлетенів.Такі дані паралельного підрахунку голосів оприлюднила Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Дані по Луцьку до облради (опрацьовано 75 760 з 77 830 бюлетенів): УКРОП – 34,74%, ВО «Батьківщина» – 7,92%, БПП «Солідарність» – 11,34%, «Радикальна партія» Олега Ляшка – 4,95%, «Наш край» – 2,31%, ВО «Свобода» – 10,86%, «Самопоміч» – 7,79%, «Аграрна партія» – 0,97%, Громадський рух «Народний контроль» – 7,83%, «Громадянська позиція» – 2,21%.

Дані по Луцьку до міськради (опрацьовано 72 906 з 77 830 бюлетенів): УКРОП – 30,25%,ВО «Батьківщина» – 7,43%, БПП «Солідарність» – 16,33%, «Радикальна партія Олега Ляшка» – 5,93%, Наш край – 1,5%, ВО «Свобода» – 9,33%, «Самопоміч» – 8,61%, «Аграрна партія» – 0,61%, Громадський рух «Народний контроль» – 6,42%, «Громадянська позиція» – 2,37%.

Луцький міський голова (опрацьовано 75 266 з 77 830 бюлетенів): УКРОП – Олександр Товстенюк – 32,1%, БПП «Солідарність» – Микола Романюк – 38,6%, ВО «Свобода» – Сергій Кудрявцев – 7,33%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 39
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надіюсь що всетаки Романюк стане мером, нехай і в другому турі.
Відповісти
Здоровий глузд підказує, що мером стане Романюк. За умови, звичайно, що з боку клану Палиці-Коломойського не буде серйозних провокацій. Доречі, звернув увагу, що "Волинські новини" блокують будь-які хоч трошки негативні коменти на адресу УКРОПу. Здуріли зовсім. Принципово не заходитиму більше на цей сайт.
Відповісти
До речі також це помітив, така об'єктивність наших ЗМІ.
Відповісти
там і читати немає чого, дешевий піар палиці і ко.
тут теж не все пропускають))
Відповісти
Почекаєм офіційних результатів! Щось мені підказує, що данні будуть відрізнятись від цих даних від УКРОпу. Не хочеться вірити, що наш народ повівся на приманку великого бабла і халяви...
Відповісти
Ви, люди, пене дивуете?! А партія пеці краща, а комсомолець?! Ви про що! Це вибір людей і підкуп нідочого, хочеться нових особистостей. Інша справа, що можна знов помилитися, але....


Відповісти
ну щоб вам стало зрозуміло, то партія пєті фінансується з давнього і легального шоколадного бізнесу пєті, а ось укроп - з невиплачених девідендів державі, тобто з наших з вами кішень, по суті просто вкрадених.
тим і краще партія пєті, ніж бєні.
Відповісти
Анатолій Матвієнко, перший заступник глави партії «Українська платформа «Собор», з 1989 по 1991 роки був першим секретарем українського комсомолу і входив до складу ЦК Компартії України.

Комуністична партія Латвії була заборонена в 1991 році. Тоді латвійці дуже схвально віднеслися до припинення діяльності в країні політичної сили, з якою пов’язували окупацію Латвії. Наразі за 20 років ця тема втратила гостроту в латвійському суспільстві. Місцеві політики та пересічні латвійці, які до цього періоду були комуністами, особливо не афішують цей факт свого життя, але й не вважають ганебним.Значна частина нинішньої латвійської еліти були членами КПРС.Зокрема 8 жовтня 1988 року головою Народного фронту Латвії був обраний молодий комуніст Дайніс Іванс.
Відповісти
Усі ми були свідками агітаційної кампанії УКРОПу. Тому вільним вибором людей це назвати не можна. Не маю жодних симпатій до Романюка. Але переконаний, що Товстенюк - це пасивна маріонетка в руках Палиці-Коломойського. Товстенюк для Луцька - це кілька кроків назад у кланово-олігархічне провалля.
Відповісти
це приклад політичного лялькового театру, коли актори навіть не ховаються за лялькою)
Відповісти
Нічого не вчить украінців Гинули і гинуть хлопці за краще наше життя, а в ефірі все ті ж комсомольські, сорі, пики...
Відповісти
,,Укроп,, - це російською , українською городня рослина зветься - кріп ! На наступних виборах може з,явитися ще одна ,,дуже патріотична ,, партія ,,Хрєн ...на вас ,, ! Теж городня рослина .
Відповісти
Укроп-Укр. Об*єднання Патріотів...політична партія..скорочено...причому тут кріп? Шо ви хрен тут сунете?...причому тут город?...Вчіть уроки шановний...
Відповісти
уроки вчимо ,шановний. В УКРОПІ - Курилюк? чи не так?
Відповісти
На український "Кріп"! а не укроп.
І ця думка тут доречна, бо вони використовують емблему цієї рослини!
Відповісти
Беня та Циля - ідоли совкового люмпену.
Відповісти
Голосовали за дождь еврейских денег ))
Відповісти
Дадада, знающие люди говорят, что "Титаник" тоже какой-то Айсберг потопил.
Відповісти
голосуйте за Романюка в другому турі і за Гунчика не забудьте і дуже скоро будете жити на вулиці,бо житло заберуть за борги за газ.....
Відповісти
До речі яка там ситуація з Луцьк тепло?
Відповісти
Голосуйте за Укроп, і ваші багатоповерхівки за значну заборгованість скупить Ігор Петрович.
Відповісти
Шо за народ? Ніколи нічого не подобаеться...тут погано...так погано...самі на вибори певно не ходили..можуть тільки нити...
Відповісти
То точно... Тим більше шо вибір/зміна влади мало що вирішує. Якшо кожен тільки буде нити - нічого не зміниться.
Відповісти
Молодь пішла в АТО де смерть,а не пішла на вибори де життя.
Відповісти
Всім привіт! Напишіть, будь-ласка, хто давав на виборах відповіді на якомусь опитуванні біля дільниць. Я була на 2 і на жодній ніякі опитування не проводились.
Цікаво
Відповісти
Голосую з 2010 року.
Жодного разу не бачив екзит-полів. При цьому дільниця велика (район Львівської).
Відповісти
А я полову частину бачу, а єкзікта не
Відповісти
Спеціально піду на другий тур виборів, щоб Романюк не пройшов.
Відповісти
Реально лучани постали перед вибором між погпним (Романюк) і гіршим (Товстенюк). Оскільки насправді йде мова не просто про вибір мера, а про хоч якесь забезпечення життєво необхідних благ тепло, вода, енергія - то погане є однозначно кращим за гірше. Хоча б тому, що воно вже звичне і випробуване. А кіт у мішку завжди таїть в собі небезпеку програти вже надбане.
Відповісти
Новим потрібно завжди давати шанс. Тож якщо хочете жити по-старому і нічого не міняти - живіть. Так все життя буде дутися, жалітися і ходити не задоволеними.
Відповісти
Товстенюк новий? Ха-ха-ха!
Відповісти
Та будь хто аби не ті псевдо укропці, наші військові гинули на сході з тією назвою, а тепер ці олігархи рвуться до крісла мера красти люцькі гроші!
Відповісти
Спеціально піду на другий тур виборів, щоб Товстенюк не пройшов.
Відповісти
Також піду, щоб Романюк став знову мером.
Відповісти
Селяни завжди за міщан тулковіші були
Відповісти
Писати навчись грамотно, толковий.
Відповісти
Романюк прекрасний мер!!! Все влаштовує! На даний час кращого немає!
Відповісти
Романюку опоненти дорікають, що він колишній комсомолець, але чомусь забувають, що Товстенюк ще зовсім недавно був членом партії Регіонів. А сьгодні він Укроп.
Цікаво лише, за кого будуть голосувати свободівці і Данильчук.
Відповісти
В захист Романюка виступають більша частина пенсіонерів, зацікавлені особи та працівники міської ради, боячись за свої посади.
Відповісти