Разом із танцюристами у «Естеті» займатимуться кікбоксери

Разом із танцюристами у «Естеті» займатимуться кікбоксери
Якщо приміщення центру «Естет» передадуть кікбоксерам, то танцюристам, які нині тут займаються, доведеться відмовитися від двох груп.

Про це 23 липня на засіданні постійної депутатської комісії з питань приватизації і комунального майна повідомив начальник відділу управління комунальним майном Тарас Яковлев.

Мова йде про приміщення за адресою проспект Відродження, 22а, яке нині повинне обслуговувати комунальне підприємство «Естет», що створили півроку тому саме для цієї функції. Тут нині навчаються бальним танцям 150 людей.

«Але, на нашу думку, приміщення не достатньо експлуатується і не достатньо завантажене, як воно це може робити», - зазначив Тарас Яковлєв.

Відтак віце-мер Святослав Кравчук висунув ідею спільної експлуатації приміщення танцюристами і кікбоксерами. Питання про підписання договору співпраці нині обговорюється у депутатських комісіях. Рішення ж прийматиме виконавчий комітет, який вже розглядав це питання.

Серед умов, які висувають асоціації кікбоксингу у Волинській області, - встановити ринг, відремонтувати підлогу, вестибюль, облаштувати спортивний зал у підвальному приміщенні.

«Спортивний зал буде переданий у користування нашому комунальному підприємству «Естет», яке зможе надавати платні послуги населенню даного житлового району. Також він бере на себе зобов’язання по сплаті усіх комунальних послуг та розрахунку по боргах за комунальні послуги, які існують на дату підписання договору співпраці», - зазначив Яковлев.

Сума боргу за комуналку, який вже «висить» на підприємстві, становить 20 тисяч гривень і виник внаслідок того, що попереднє керівництво приміщенням ГО «Естет» приховало показники за комунальні послуги.

Зі слів Яковлева, договір про спільну співпрацю розрахований на 10 років. Усі роботи, які здійснюватимуть кікбоксери, стануть власністю Луцької міської ради. Якщо ж мерія вирішить розірвати договір достроково, то буде вимушена віддати усі кошти, вкладені в ремонт.

Від двох груп бальних танців, які нині займаються в «Естеті», зі слів Яковлєва, доведеться відмовитися. Але оскільки у них займаються дорослі, то їм запропонують альтернативний варіант тренування – або в Палаці учнівської молоді, або у Палаці культури.

«В мене є враження, що вони (кікбоксери, - ред.) рано чи пізно витіснять цих танцюристів. Потім аби не вийшло так, що ми будемо шукати інші приміщення, розсовувати по школах бальні танці», - зауважив депутат Олександр Плісецький.

Депутат Олександр Пилипчук зазначив, що для уникнення такої ситуації повинен працювати директор КП «Естет». Адже платні послуги за навчання танцями – це основний прибуток підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Разом із танцюристами у «Естеті» займатимуться кікбоксери
23 липень, 2012, 14:49