На Волині п'яний водій спричинив ДТП: є постраждалі

На Волині п'яний водій спричинив ДТП: є постраждалі
У неділю, 25 жовтня, о 19:05 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне в селі Буяни 28-річний житель села Усичі, керуючи автомобілем «Опель Вектра», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Мерседес Спрінтер». Останнім керував 29-річний лучанин, - повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Опель Вектра» отримав травми та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні. За попередніми даними, у водія медики діагностували гостру алкогольну інтоксикацію.

Крім того, тілесні ушкодження отримали і двоє пасажирів автомобіля «Опель Вектра»: хлопець 1998 р.н., житель села Усичі був госпіталізований в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні та 1983 р.н., житель міста Луцьк. Останній не госпіталізовувався.

Постраждав і водій автомобіля «Мерседес Спрінтер». Чоловік отримав травми, але не був госпіталізований в медичний заклад.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спрінтер відновленню не підлягає. Хлопці народились в рубашці
Відповісти
Останні новини
На Волині п'яний водій спричинив ДТП: є постраждалі
26 жовтень, 2015, 10:23