Декан з ВНУ хоче викупити нерухомість у центрі Луцька

Декан з ВНУ хоче викупити нерухомість у центрі Луцька
Депутатська комісія рекомендувала сесії Луцької міської ради погодити звернення підприємця Анатолія Шваба (на фото) на включення нежитлового приміщення площею 73,6 квадратних метри до об’єктів, що підлягають викупу шляхом приватизації.

Відповідне рішення комісія розглядала 23 липня.

Як повідомив начальник відділу комунального майна Луцької міської ради Тарас Яковлєв, мова йде про об’єкт на вулиці Словацького, 12, що у самому центрі Луцька.

«Частина нежитлового приміщення орендується Швабом Анатолієм Георгійовичем. Взагалі все нежитлове приміщення складається з частини першого поверху на Словацького, 12 площею 254 квадратних метрів. Власником більшої частини приміщення вже являється підприємець Шваб», - повідомив Яковлев.

Нерухомість бізнесмен придбав ще у 90-тих роках на аукціоні. До того приміщення було комунальним майном. З часу придбання Анатолій Шваб отримав патент на право оренди решти приміщення від 16 липня 1999 року. А тепер – вирішив викупити усе.

Зауважимо, що Анатолій Шваб є також деканом історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Декан з ВНУ хоче викупити нерухомість у центрі Луцька
23 липень, 2012, 15:10