Виборчий креатив: як українці-«противсіхи» псували бюлетні. ФОТО

Виборчий креатив: як українці-«противсіхи» псували бюлетні. ФОТО
У неділю, 25 жовтня, в Україні відбулися місцеві вибори.

Деякі українці вирішили не голосувати за запропонованих кандидатів, тому у кабінках "увімкнули креатив", пише Корупція інфо.

Фото зіпсованих бюлетенів із посланнями до чинної влади українці активно викладають у соцмережах.

Не всі українці змогли знайти гідного кандидата, щоб віддати за нього свій голос. Щоб їхній бюлетень не було використано сторонніми особами, містяни креативно псували їх. Кілька світлин таких бюлетенів черкащан виклали в соцмережі.

Так, наприклад, дехто на знак протесту написав, що всі кандидати – "козли", а ще один виборець обізвав потенційних депутатів більш жорстким словом…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було б смішно, якби не так гірко. Вкотре наступаємо на одні і ті ж граблі. До влади рвуться ті, у кого є гроші. Тобто хитрі і безпринципні людці. Чесні люди багато грошей у нашій державі ніколи мати не будуть. І влада, хай і невеличка, дістатись їм може тільки випадково. Тому й протестують хоч у такий спосіб небайдужі люди.А раптом когось пройме, заставить задуматись? Як змінити систему? Як вплинути на свідомість можновладців? І т.д., іт.п.
Відповісти
На свідомість можновладців????? Лінчувати не відходячи від ситуації, на місці і без права на помилування!
Останні новини читали????? Хочуть помякшити міру покарання для водіїв убивць!!!!! Докажіть потім що депутат, мажор, можновладець пяний був чи швидкість перевищив...... все для себе пишуть щоб нищити бідніших за себе. НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!! БІДНІШИХ ТО БІЛЬШІСТЬ, ЧОМУ МИ МОВЧИМО І НІЧОГО НЕ РОБИМО?????????
Відповісти
Еще пару таких выборов пару лет подряд и я все-таки уеду к поганой матери из этого проклятого дурдома. В любую страну. На любые рабские работы-плантации. Лишь бы из этого театра сумасшествия. Не могу больше жить рядом с дебилами, рядом с которыми и за которых сколько не подохни народу на войнах-революциях, один болт — гречка с сахаром, 200 гривен и перекрашенные покращэння. Ну вас к черту. Спокойной ночи.
Відповісти
торопись, а то не успеешь уехать!
Відповісти
Всі тарифи і всі виплати і зарплати регулює ЄС і РФ і ніяка шушваль що бреше нам.
Відповісти
Сидіти вдома і нічого не робити , а лише "обсирати" всіх також ні до чого не призведе . Тому розпочніть перш за все з себе !
Відповісти
Усі блоки і шайки злодійські я ненавиджу і більше ходити не буду.
Відповісти