Луцькі студенти провели арт-терапію для дітей. ФОТО

Луцькі студенти провели арт-терапію для дітей. ФОТО
Студія дизайну та творчості «Метелик» спільно з Студентською радою Волині за допомогою арт-терапії спілкувалися з дітьми, які потребують особливої соціальної підтримки.

Маленьки пташечки щастя, зроблені власноруч дітьми, летіли у країни мрій та фантазій. Молоді і активні волотери зі Студентської ради Волині запропонували щомісяця проводити подібні заходи для малечі, повідомляє прес-служба міської ради.

Студентки СНУ ім. Лесі Українки Мар'яна та Дана активізовують своїх одногрупників та студентів до активної волонтерської діяльності. «Ми хочемо спілкуватися з дітками, робити з ними різноманітні іграшки, малювати малюнки та виготовляти прикраси і вселяти у них надію на щасливе майбутнє, мотивувати їх до змін і вибору своєї життєвої стежини».

Студія дизайну та творчості «Метелик» залюбки підхопила ініціативу студентської молоді і допомогла організувати захід для діток в Луцькому міському центрі соціальних служб для сімї, дітей та молоді». Організація тривалий час співпрацює з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на партнерських засадах. Діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами, діти учасників АТО та дітей з сімей внутрішньопереміщених з Луганської, Донецької областей та АР Крим мають можливість постійно відвідувати гуртки студії на безоплатній основі.

Студія постійно долучається на безоплатній основі до загальноміських заходів «Миколай про тебе не забуде», «Острів дитинства», «Фестиваль СУПЕРМАМА», «Літо для дитини», «Скоро до школи», «День міста та День Незалежності України». Волонтерська акція «Подарунок для солдата» охопила творчістю більше 250 дітей та підготувала подарунки для солдатів, які перебувають в АТО (розписані акриловими фарбами футболки, платки, картини, малюнки, браслети «Життя»). У військовому госпіталі проводилися заняття з бійцями, які перебувають на лікуванні, у форматі арт-терапії.

Ліна Галан – директор центру каже: «Наша мета якомога більше громадських організації, студій та активних громадян об’єднувати задля роботи з дітками, якими опікується центр соціальних служб, для сім’ї, дітей та молоді. Діти охоче спілкуються, приходять і змістовно проводять час».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі студенти провели арт-терапію для дітей. ФОТО
27 жовтень, 2015, 18:41