У Луцьку засуджено молодиків, які грабували перехожих на Меморіалі Вічної Слави

У Луцьку засуджено молодиків, які грабували перехожих на Меморіалі Вічної Слави
Прокуратурою міста Луцька підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо трьох мешканців обласного центру, які у квітні цього року вчиняли грабежі на Меморіалі Вічної Слави.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Досудовим розслідуваннями встановлено, що 26 квітня 2015 року близько 2 години ночі 25-річний раніше судимий за крадіжки лучанин та його 16-річна спільниця, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перестріли на Меморіалі 29-річного чоловіка й, завдавши йому кількох ударів (при цьому дівчина затискала жертві рот, аби не дати покликати на допомогу), відкрито заволоділи мобільним телефоном і трьома флеш-картами загальною вартістю понад 5 тис. грн.

Того ж дня, але після 23:00 молодик разом уже з іншим спільником – також раніше судимим за побої та мордування 20-річним уродженцем села Пальче Ківерцівського району – теж на Меморіалі, поваливши на землю 21-річного жителя смт. Ратно, відібрали у нього срібні прикраси, одяг, мобільний телефон та рюкзак із ноутбуком загальною вартістю понад 6 тис. грн.

Наступного дня зловмисників затримала міліція.

У ході досудового розслідування вони визнали свою вину, щиро розкаялися у вчиненому й активно сприяли розкриттю злочинів.

Вироком Луцького міськрайонного суду найстаршого із грабіжників засуджено до 4 років та 6 місяців позбавлення волі, його молодшого спільника – до 4 років позбавлення волі, неповнолітню ж грабіжницю – до 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку засуджено молодиків, які грабували перехожих на Меморіалі Вічної Слави
28 жовтень, 2015, 10:34