«Волинь» - «Миколаїв»: передматчеві розклади

«Волинь» - «Миколаїв»: передматчеві розклади
Найближчої середи, 28 жовтня, луцька «Волинь» на «Авангарді» приймає ФК «Миколаїв».

Після першої перемоги в гостях лучанам залишається закріпити перевагу домашньою вікторією, аби гарантувати місце в чвертьфіналі національного кубку, повідомляє прес-служба клубу.

Початок матчу на «Авангарді» 28 жовтня о 17.00.

Передматчеві розклади.

Лучани нині на шостому місці в Лізі Парі-Матч, а миколаївці йдуть сьомими в першій лізі. Відзначимо, що «Миколаїв» в останньому матчі вдома здолав «Тернопіль» 3:0. Взагалі ж команда Руслана Забранського в період між першим і повторним матчами 1/8 фіналу КУ двічі виграла і по разу програла та зіграла у нічию. «Миколаїв» в цьому сезоні вважається дуже домашньою командою, бо на виїзді в їхньому активі після 14 турів тільки 2 нічиї.

«Волинь» і «Миколаїв» потрапили в 1/8 фіналу Кубка України різними шляхами. Лучани на виїзді на класі взяли гору над одним з лідерів другої ліги «Інгульцем» 2:0, а от миколаївці у напруженому домашньому матчі із «Металістом» виграли 2:1 передусім завдяки двом «божевільним» штрафним у виконанні свого лідера Віктора Берко.
Перший матч в Миколаєві відзначався боротьбою і непоступливістю миколаївців, тому шальки терезів на свій бік лучани схилили тільки в кінці матчу. Забивали Козьбан і Мемешев, особливо відмітимо гол Редвана після блискучої комбінації за участі 5 гравців «Волині». «Хрестоносці» в дотик обіграли увесь захист «Миколаєва».

Історія стосунків.

Вперше лучани та миколаївці зустрілися ще в далекому 1960 році – тоді, коли з’явився на світ ФК «Волинь». Вдома лучани зіграли у нічию 0:0, а в гостях поступилися 1:5. Відтоді між суперниками зіграно 66 матчів. 19 поєдинків виграли лучани, 32 – миколаївці, а 15 матчів завершилося нічиєю.

До цього кубкового протистояння «Волинь» та «Миколаїв» зустрічалися у першій лізі українського чемпіонату в сезоні 2007/2008 рр. У Луцьку матч завершився нульовою нічиєю, а в Миколаєві лучани виграли завдяки голу Кінаша наприкінці матчу, на 78 хвилині.

Квитки: до дня матчу продаються на стадіоні «Авангард» та касі, що виходить на проспект Грушевського.

Погода: увесь день 28 жовтня у Луцьку очікується погода без опадів, +10. Погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.