Вуличний художник з Луцька розмалював київський будинок. ФОТО

Вуличний художник з Луцька розмалював київський будинок. ФОТО
Талановитий стріт-арт художник родом з Луцька Сергій Радкевич, спільно з відомим аргентинським вуличним митцем Франко Фасолі розмалювали одну зі стін київської будівлі.

До слова, українець своїми роботами уже встиг здивувати Париж, Німеччину, а також «наслідити» в Петербурзькому Музеї вуличного мистецтва, де він створив два стріт-арт малюнки, пише Таблоїд Волині.

Як розповів Сергій, робота з Франко була досить спонтанною. Вони не встигли навіть обговорити ідею малюнка. Майстри пензля закінчили свої витвори приблизно після чотирьох годин праці, а тому художник з Луцька називає її скетчевою, тобто зарисовкою:

«Головна ідея, з моєї сторони, – пошук стану спокою, – розповідає Сергій Радкевич. – Також була ідея спонтанної колаборації образів притаманних нам: поєднати фрагменти моєї роботи та малюнку Франко і створити діалог між персонажами».

На запитання, чи змогли автори досягнути наміченої цілі і створити діалог між двома силами, Сергій відповів, що візуальну взаємодію передати вдалося, а от щодо внутрішнього – не впевнений.

«Я звик трохи більше працювати над роботою. Тоді відбувається кращий контакт між образом, який ти створюєш, і тобою. Плюс краща комунікація з іншим автором. А тут, в силу обставин,не мали достатньо часу», – стверджує стріт-арт художник родом з Луцька.

Нагадаємо, нещодавно Сергій також розмалював стіни у Санкт-Петербурзі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вуличний художник з Луцька розмалював київський будинок. ФОТО
28 жовтень, 2015, 16:02