На «Ягодині» збільшать пропускну можливість

На «Ягодині» збільшать пропускну можливість
28 жовтня в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» Волинської митниці ДФС відбулася зустріч представників митних та прикордонних служб України та Польщі.

Основні питання робочої зустрічі - підвищення ефективності пропускної спроможності пунктів пропуску та застосування спільного митно-прикордонного контролю.

Сторонами було обговорено організаційні та технологічні аспекти запровадження спільного контролю, а також удосконалення інфраструктури пунктів пропуску.

Фінансування такої модернізації частково буде відбуватись і за допомогою міжнародного кредиту для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: митниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехуни, злодюги і хапуги. Мільйони євро були запулені в пункт пропуску і Дорогуск і Долгобичів-Угринів і що бачимо. Стоять величезні митниці із усією інфраструктурою, а людей пропускають хапуги по одній лінії. Штучно створюють перешкоди для отримання хабарів. Та ти її побудуй широкою на увесь кордон, то все одно хабарники вимислять 100 причин брати хабарі.
Відповісти
Останні новини
На «Ягодині» збільшать пропускну можливість
29 жовтень, 2015, 09:08