Нововолинська дільниця незаконно перерахувала бюлетені

Нововолинська дільниця незаконно перерахувала бюлетені
Станом на 01:00 28 жовтня Громадянська мережа ОПОРА фіксує порушення у роботі Нововолинської міської виборчої комісії: приміщення ТВК опечатано, члени, голова, заступник і секретар відсутні.

Перед тим, як зробити перерву у роботі ТВК перераховувала бюлетені, отримані від однієї ДВК, пише БУГ.

Нововолинська міська виборча комісія станом на ранок 27 жовтня зафіксувала незапаковані бюлетені, привезені дільничною виборчою комісією №071107. Після виявленого порушення з боку ДВК Нововолинська міська виборча комісія провела повторний підрахунок бюлетенів.

У разі неможливості усунення без перерахунку бюлетенів неточностей у протоколі дільничної виборчої комісії, а також у разі наявних ознак розпечатування пакетів із запакованими документами дільничної комісії територіальна комісія зобов’язана прийняти рішення про повторний підрахунок голосів виборців на цій виборчій дільниці. Прийняття рішення територіальною виборчою комісією про проведення повторного підрахунку голосів після прийняття виборчих документів від дільничної виборчої комісії у разі виявлення порушення цілісності пакетів із запакованими документами не допускається (ч. 7, Ст. 83 ЗУ «Про місцеві вибори»).

Станом на ніч з 27 на 28 жовтня спостерігач Громадянської мережі ОПОРА зафіксував порушення у роботі Нововолинської міської виборчої комісії. Зокрема, прибувши на засідання комісії, яке повинне було безперервно відбуватись,спостерігач побачив, що приміщення ТВК опечатано, члени, голова, заступник і секретар відсутні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нововолинська дільниця незаконно перерахувала бюлетені
29 жовтень, 2015, 09:19