У Луцьку горів житловий будинок

У Луцьку горів житловий будинок
У середу, 28 жовтня, о 1:40 у селі Рудники Маневицького району виникла пожежа у цегляній літній кухні. Вогонь приборкували бійці місцевої пожежної команди селища міського типу Колки та села Рудники. Причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. Про це інформує прес-служба ДСНС України у Волинській області.

О 02:32 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що внаслідок несправності пічного опалення в селі Озеряни Луцького району горить цегляний житловий будинок. На місце виклику прибули працівники сільської місцевої пожежної команди села Чаруків, згодом до гасіння приєдналися вогнеборці другої державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Пожежу приборкали за десять хвилин, але вогнем знищено дах та пошкоджено перекриття будинку.

Цього ж дня о 10:58 внаслідок замикання електромережі виникла пожежа у дев'ятиповерховому цегляному житловому будинку в місті Луцьку на проспекті Соборності. Загорання виникло в електрощитовій на третьому поверсі, на місце події оперативно прибула чергова варта частини спеціальної пожежної техніки та ліквідувала загорання. Вогонь встиг знищити два електролічильника, автомат захисту та десять метрів кабелю, пошкодив ще один лічильник.

О 20:45 у місті Любомлі через порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення спалахнув дерев’яний житловий будинок. Ліквідували пожежу працівники державної пожежно-рятувальної частини № 10. Внаслідок лиха власник будинку отримав термічні опіки та госпіталізований у Луцьку міську лікарню в відділення реанімації.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки в побуті! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте, слідкуйте за справністю електричних мереж. Будьте обережні при курінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях. Не залишайте без нагляду ввімкнені телевізори та інші електропобутові прилади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жах! не дай Боже нікому такого горя...
Відповісти