«На цих виборах немає переможців. Програла влада», - волонтер

«На цих виборах немає переможців. Програла влада», -  волонтер
Низькою явкою люди голосують проти нової/старої влади.

Про це на сторінці у мережі facebook пише волонтер Юрій Касьянов.

"Немає вибору, немає системної політики, немає політиків, немає ідей, немає віри, немає чого голосувати ... Коли Петю вибирали - черги до урн стояли. Вірили. За півтора роки розтринькали все. Вибори позбавили вибору, війну перетворили на фарс, з Конституції зробили публічну дівку, та й самі поняття честі, гідності, свободи і незалежності звели до нікчемного рівня, непридатного навіть для передвиборної агітації... " - зазначив Касьянов.

На його думку, люди розчарувалися в нинішній владі, тому й підтримали представників старої.

"Кернес - не дурень. Регіонал, сепаратист, зрадник України, злодій. Але багато зробив для Харкова. Більше, ніж нова влада. При ньому теж Україна була єдиною, Кримнаш був наш, і не було війни. І долар був по вісім... Тому за нього і голосують. За краще минуле, проти кепського сьогодення. І незрозумілого майбутнього", - пояснив волонтер.

Він зазначив, що виборча кампанія від партії влади відбулася під гаслом регіоналів "Стабільність і порядок".

"Совкові "ідеї" офіційних спікерів слово в слово збігаються з традиційними "цінностями" східних феодалів, на яких вони роками спекулювали, за допомогою яких тримали народ у вузді, і якими заробляли: "Долар по вісім" і "Лише б не було війни".

У нашій кріпосній країні феодали завжди при владі. Змінили вивіску, перефарбували фасад, назвалися "проукраїнськими силами". Але Україна для них тільки місце грабежу, сукупність активів і скопище кріпаків", - обурився волонтер.

Касьянов переконаний, що на виборах ніхто не переміг.

"Програла влада - регіональна і центральна феодальні верхівки. Ми спостерігаємо об'єктивний історичний процес - загибель так званої "еліти", яка паразитує на суспільстві. Вона нездатна народити нічого нового, цінного для свого народу. Незабаром гнила політична система впаде, перетворившись на ніщо, і звільнить місце новій, справжній Україні", - вважає він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«На цих виборах немає переможців. Програла влада», - волонтер
29 жовтень, 2015, 17:00