У парку Луцька облаштують легкоатлетичну «стежину здоров'я». ФОТО

У парку Луцька облаштують легкоатлетичну «стежину здоров'я». ФОТО
Одним із пріоритетних напрямків діяльності Луцької міської ради є створення сприятливих умов для зміцнення здоров'я громадян, забезпечення їх фізичного розвитку, пропаганда здорового способу життя, активізація рухової активності серед різних верств населення.

Лучани люблять спорт. У місті проводиться безліч спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів за участі місцевих жителів.

Для подальшого розвитку легкої атлетики та залучення більшої кількості лучан до занять оздоровчими видами ходьби та бігу, в парку імені 900-річчя міста Луцька, облаштовується легкоатлетична стежина, протяжність якої становитиме один кілометр.

Спеціальною комісією визначено маршрут, по якому пролягатиме доріжка. Він простягнеться як діючими стежинами, так і вздовж очищеного русла річки Сапалаївка.

Працівники комунального підприємства “Парки та сквери м.Луцька” вже розпочали підготовчі роботи, які включають косіння трави, підрізку дерев та чагарників, очищення від опалого сухого листя майбутньої дистанції. З метою уникнення травмування під час занять, працівники комунального підприємства “Луцькводоканал” здійснюють ремонтно-технічний огляд каналізаційних та стічних колодязів, які розміщені уздовж дистанції.

Приватне підприємство “Спортелітбуд”, проводить комплекс робіт з планування поверхні легкоатлетичної стежини.

На завершення усього комплексу робіт, облаштована траса буде затверджена на постійній основі для проведення офіційних змагань різних рівнів, а також слугуватиме для використання жителями нашого міста.

Перші старти на новій легкоатлетичній “стежині здоров'я” відбудуться 2-3 листопада цього року. ЇЇ екзаменуватимуть учасники чемпіонату Волинської області з легкоатлетичного кросу за участю спортсменів з різних куточків нашого краю.

А 12-14 листопада у місті Луцьку на цій же дистанції відбудеться чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків за участю найсильніших спортсменів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
буде де гопоті вечорами ховацця
Відповісти
Класна задумка, давно же потрібно було це зробити...
Відповісти
Останні новини
У парку Луцька облаштують легкоатлетичну «стежину здоров'я». ФОТО
29 жовтень, 2015, 16:27