Бубка проніс олімпійський вогонь вулицями Лондона

Бубка проніс олімпійський вогонь вулицями Лондона
Легендарний спортсмен, олімпійський чемпіон, 35-разовий рекордсмен та 6-разовий чемпіон світу Сергій Бубка взяв участь в естафеті Олімпійського вогню.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на НОК України.

Президент Національного олімпійського комітету України, член Міжнародного олімпійського комітету 23 липня проніс символ Ігор вулицями Лондона.

Уславленого українця вітали численні місцеві мешканці та представники української діаспори.

«Для мене велика честь вдев’яте долучитися до почесної місії та взяти участь в естафеті Олімпійського вогню. Олімпійські ігри – це грандіозне світове свято. Вірю, що воно надихне молодь до заняття фізичною культурою та спортом, долучить їх до олімпійських цінностей», - сказав після естафети Сергій Бубка.

Відповідаючи на запитання, яка з естафет за всі роки стала найбільш пам’ятною, Сергій Бубка зазначив: «Кожен по-своєму незабутній. Але найбільше емоцій пережив під час естафети Олімпійського вогню в Києві. Тоді, в 2004 році, напередодні Олімпійських ігор в Афінах у столиці України зібралася величезна кількість людей, а міжнародні експерти назвали наш етап одним із найкращих в світі. Це було незабутньо», - підкреслив спортсмен.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бубка проніс олімпійський вогонь вулицями Лондона
24 липень, 2012, 13:37