У лікарні в Липинах оновили реанімацію. ФОТО

У лікарні в Липинах оновили реанімацію. ФОТО
Відділення анестезіології і інтенсивної терапії Луцької центральної районної лікарні оновили за 350 тисяч гривень.

Перерізали стрічку перед входом у оновлене відділення 24 липня голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, голова Луцької РДА Володимир Демчукта начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

Реанімаційне відділення у чотири палати розраховане на шістьох пацієнтів. Для кожного хворого є апарати штучної вентиляції легень. Окрім цього, «реанімація» забезпечена чотирма хірургічними кардіомоніторами (апарати, що стежать за показниками стану пацієнта), чотирма кисневими концентраторами, двома дефібриляторами, штрицом-дозатором та іншою необхідною апаратурою.

Зі слів головного лікаря медустанови Сергія Коновалова, щорічно близько п’яти сотень людей потребують допомоги відділення інтенсивної терапії. Переважно це ті пацієнти, які пережили операції.

Губернатор Борис Клімчук назвав районну лікарню зразковою та однією з кращих в області. Крім того, у закладі гарне фінансове забезпечення медикаментами, порівняно з іншими установами. Наприклад, якщо по області в середньому для забезпечення медикаментами на хворого витрачають 6 гривень на добу, то в Луцькій ЦРЛ – 10 гривень.

Борис Клімчук зазначив, що покращення умов районних лікарень стимулюватиме обласну клінічну лікарню та Луцьку міську переходити до складніших операцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
такий гламурний туалет....
Відповісти
Останні новини
Волинян стає більше
24 липень, 2012, 14:58
У лікарні в Липинах оновили реанімацію. ФОТО
24 липень, 2012, 14:38