Чи залишилась «Варта порядку» у Луцьку?

 Чи залишилась «Варта порядку» у Луцьку?
Представники Громадського формування «Варта порядку» спростовують інформацію, яка шириться соціальними мережами, що нібито члени ГФ брали участь у фальсифікації виборів до місцевих рад 25 жовтня, а також те, що вони нібито виїхали за межі області з метою ведення військових операцій в Дніпропетровську.

Інформацію спростували у Громадському формуванні «Варта порядку» пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зокрема, керівник прес-служби «Варти» Олександр Волянюк заявив: «За станом на сьогодні (1 листопада – ред.) всі учасники формування перебувають зі своїми сім’ями (окрім груп, які патрулюють місто), жодних вказівок на виїзди в іншу область не отримували й отримувати не будуть. Всі автомобілі, якими користується ГФ «Варта порядку», теж не покидали межі області».

З його слів, владу Волині «лихоманить» і поява неправдивої інформації зумовлена результатами першого туру місцевих виборів. І озвучення наклепів, особливо з вуст чиновника, радше нагадує «полювання на відьом».

«Звертаємося до волинян із проханням не піддаватись провокаціям та наклепам. Громадське формування «Варта порядку» є аполітичним формуванням, створене з метою запобігання скоєнню правопорушень. Щоденно наші хлопці спільно з правоохоронцями патрулювали, патрулюють, і будуть патрулювати Луцьк. До слова, така співпраця триває з 2001 року, тобто жодних приватних інтересів ГФ «Варта порядку» не захищає, та й, згідно статуту, межі компетенції формування поширюються лише на Луцьк. Ми не дозволимо дискредитувати роботу патріотів своєї країни», - пише Волянюк.

«Всі намагання діючої влади, обласної держадміністрації, зокрема її очільника Володимира Гунчика очорнити в очах лучан «Варту порядку», приречені на поразку», - прокоментував також ситуацію керівник Громадського формування Олександр Тиводар.

Так, він пригадав нараду 30 жовтня, яку із силовиками проводив Володимир Гунчик. Там очільник ОДА без пояснень та деталізації заявив, мовляв, «Варта порядку» під час виборів нібито проводила фальсифікації.

«Варта порядку» стоїть на захисті демократичного волевиявлення громадян. Обманути лучан у діючої влади не вийде, люди не короткозорі і розуміють, хто кому що насаджує. Усвідомлюють, що наразі чиниться масовий адміністративний тиск», - підсумував Тиводар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо вона взагалі потрібна. Це шось типу приватної фірми. ходять якісь тіпочки, або біля театру в бусі сидять... а толку від них
Відповісти
"на захисті" - права секта, Гайдар, варта та інші протизаконні збройні формування. Ненька захищена...
Відповісти
«Варта порядку» стоїть на захисті інтересів Палиці і Ко
Відповісти
Останні новини
Чи залишилась «Варта порядку» у Луцьку?
01 листопад, 2015, 18:23