«Волинь» та «Говерла» голів не забивали. ВІДЕО

«Волинь» та «Говерла» голів не забивали. ВІДЕО
Обидві команди програвали у попередніх турах, відтак у цьому матчі відступати наміру не мали. Склад «Волині» знову не назваш оптимальним, хоча потроху лазарет нашої команди пустішає. Через дискваліфікацію Жуніча в центрі оборони із Шабановим зіграв Логінов. Як і в попередньому кубковому матчі на правий фланг захисту відрядили Богданова.

Про це йдеться на офіційному сайті клубу ФК «Волинь».

Перший тайм видався прісним у виконанні обох команд. «Говерла» прогнозовано поставила спочатку «автобус» навколо свого штрафного, але ближче до середини тайму набіги «ведмедів» на ворота «хрестоносців» стали регулярною справою. Коли Савченко вибігав на побачення із Шустом, його нейтралізував підкат Богданова, а от аналогічну спробу Кузика звів нанівець сам Богдан – наш кіпер відбив удар у дальній кут.

А що ж «хрестоносці»? Господарі зловживали лонгболами, але Діденко чи Шарпар якісно зачепитися за м’яча не могли. Утім, саме Анатолій був у центрі уваги під час найнебезпечніших атак «Волині». Спочатку нападник пробивав у протихід кіперу, але удар вийшов несильним, а згодом спробував пробити бісеклетою. Невдало і Діденко Бабенка переграти не зумів.

На другий тайм «Волинь» вийшла рішуче налаштованою. Відразу ж ледь не зіграла заміна – Мемешев (замість Діденка) елегантно віддав у розріз на Кобахідзе, але Александер свій момент змарнував – Бабенко дав раду його удару в дальній кут із 8 метрів.

Ініціативу партнерів підтримав Матей, який з лінії штрафного приклався своєю лівою ногою, але кіпер гостей витягнув м’яча із правого кута. Шабанов після кутового не зумів як слід пробити по воротам Бабенка з лінії воротарського.

Атаки лучан почастішали і що головне – швидкості в «хрестоносців» зросли. Декілька разів захист гостей буквально в останній момент зупиняв атаку господарів. За перші десять хвилин «Волинь» створила більше моментів, ніж за увесь перший тайм.

Ще один «вбивчий» момент господарі створили на 63 хвилині – Мемешев продерся правим флангом атаки і зряче віддав на Шарпара. Слава набігав, вдарив в дотик, але куля пролетіла зовсім трохи вище поперечини… Майже відразу Полетіло «стрельнув» у нижній кут воріт і не влучив лічені сантиметри. Ягодінскіс приголомшливим підкатом вибив м’яча з-під ніг Мемешева. Кобахідзе «розстрілював» Бабенка із 8 метрів – кіпер врятував «Говерлу».

«Говерла» у середині дургого тайму втомилася оборонятися, а «Волині» був потрібно було забити, щоб довести свою перевагу. «Волинь» і комбінувала, і пробивала «стандарти», і діяла індивідуально. Міг забити гол туру Кобахідзе – Сандро обіграв на клаптику поля чотирьох опонентів, але його удар впритул заблокував захисник Іванов.

Не дотягнула "Волинь" до перемоги в цьому матчі. Хоча, хтозна - якби лучани зіграли увесь матч, так як у другому таймі, про нічийний результат не йшлося б.

Волинь – Говерла 0:0

Волинь (Луцьк): Шуст - Богданов, Логінов, Шабанов, Шіш, Кравченко (Герасимюк, 69), Політило (к), Шарпар (Козьбан, 90), Матей, Кобахідзе, Діденко (Мемешев, 46).

Запасні: Неділько, Польовий, Горопевшек, Насонов.

Говерла (Ужгород): Бабенко, Лухтанов, Хльобас (Хобленко, 59), Савченко, Кузик, Ягодінскіс, Люлька (Гавриш, 83), Цуріков (к), Сергійчук (Ряшко, 81), Іванов, Кутас.

Запасні: Черепко, Худобяк, Гончар, Каверін.

Арбітр: Юрій Грисьо (Львів)

Попереджений: Бабенко (88).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» та «Говерла» голів не забивали. ВІДЕО
02 листопад, 2015, 09:00