У Волинській ОДА утворять нове управління

У Волинській ОДА утворять нове управління
Волинська обласна державна адміністрація провела реорганізацію і скоротила 20% працівників.

Про це розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Губернатор Волині розповів, що наразі продовжується реорганізація обласної державної адміністрації.

«Ми вже провели 20% скорочення», - сказав він.

Він розповів, що під скорочення потрапили департамент економіки (34 людини) та департамент міжнародного співробітництва (18 людей).

Гунчик зазначив, що наразі потрібно утворити підрозділ, який займатиметься залученням грантів у область, а також координуватиме дії всіх структур області, які займаються залученням інвестицій. Це буде управління інвестиційного розвитку та міжнародного співробітництва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...чтобы как-то упредить, где начет где вычет, значит, чтобы сократить - надо УВЕЛИЧИТЬ!
Відповісти
Создадут новое управление, куда войдут " департамент економіки (34 людини) та департамент міжнародного співробітництва (18 людей)." Все остались при своих.
Відповісти
Реформа чисто по-поліськи - ліквідувати міжнародне управління, яке за останні роки підняло область вгору на міжнародній арені. Більше 40 млн євро міжнародних грантів, зареєстровано більше 200 млн дол США прямих іноземних інвестицій, зовнішня торгівля зросла майже до 2 млрд $ за рік, при тому експорт в ЄС - більше ніж в три рази. І це тільки основні показники! Чомусь вже так повелося у нашій державі - все, що працює добре, треба прихватизувати, а якщо не вдається, то знищити. Які інші успіхи ми маємо: перше місце за найменшою заробітною платою в світі, перше місце серед областей за кількістю загиблих в АТО, за зростанням боргів по зарплатні, за заборгованістю за газ, за скороченням с/г виробництва. То які ж подальші реформита "досягнення" слід нам чекати?
Відповісти
Це Ви приводите цифри по Волинській області? Божевільні суми, а де результати?Про яких десятки мільйонів євро і мільярди доларів йде мова?
Відповісти
Конкретно що цікавить? Купа інфи в неті, потрібно лиш захотіти. До речі там в штаті ніколи не було більше ніж десяток людей, а не 18!
Відповісти