На місці Леніна - Шевченко

На місці Леніна - Шевченко
У Камені-Каширському громада вшанує пам'ять Великого Кобзаря, встановивши йому монумент.

Про це 24 липня пише Волинь-нова.

Пропозицію спорудити пам'ятник Тарасу Шевченку вніс на сесію міської ради депутат, голова районного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів Віталій Нестерук. За його словами, всі зобов'язання з реалізації цього проекту ветеранська організація бере на себе, але розраховує і на інші благодійні кошти.

Депутати одностайно підтримали пропозицію. Проте вони розійшлися в думках щодо місця, де має стати майбутній пам'ятник Кобзарю. Є пропозиції встановити його на площі Незалежності перед адміністративним будинком, або на площі Культури, де колись був монумент Леніну.

Вартість пам’ятника - близько 300 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Камінькаширці далеко позаду залишили маневичан, які чи не останні в області квлоняються кумиру Адама Мартинюка, мощі якого вже давно пора поховати по-християнськи чи іудейськи. А в Сераховичах памятник комуністичному ідолу просто немає кому знести і забрати цеглу (як у нас прийнято), на фундамент гаража, льоху чи просто засипати його останками найглибшу в селі баюру. До речі, в Маневичах біля памятника тому, хто ощасливив одну шосту земної суші, вночі з кілком в руках в дозорі стоїть колишній "перший райкому" Остапець. Міцні марсистсько-ленінські традиції в Маневичах! Для них ще по-сьогодні ленінське вчення вірне, тому що воно правильне.
Відповісти