Сергій Григоренко - про затримання Геннадія Корбана

Сергій Григоренко - про затримання Геннадія Корбана
Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко вважає, що якщо у прокуратури є достатня кількість доказів щодо злочинів вчинених Корбаном, то політичного підтексту у цьому затриманні немає.

Про це Сергій Григоренко розповів у коментарі для ВолиньPost.

«На мою думку, якщо є обґрунтовані і належним чином зібрані докази цих злочинів, то однозначно має працювати правосуддя. Тим більше з тих матеріалів, що я чув (які зібрали працівники СБУ), такі підстави є.

Якщо це правда (а там звинувачення в організованому злочинному угрупуванні) - і розкрадання коштів, і рейдерство й інші речі, то я, звичайно, це підтримую. Якщо ж не правда, то, відповідно, не підтримую. Я б не став вважати, що це якісь політичні репресії (якщо ці докази правдиві), адже вважаю, що це кримінальний злочин.

Також, як казали правоохоронці, вони навпаки дочекалися закінчення виборчих перегонів у Києві, де пан Корбан балотувався на одну з посад, він не переміг і це йому жодним чином не могло зашкодити. Тому, на мою думку, це команда Корбана хоче таким чином відволікти увагу, якщо ці докази правдиві, тому не бачу політичного підтексту. От якби це було за тиждень чи два до виборів, то тоді можливо й так", - сказав Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сергій Григоренко - про затримання Геннадія Корбана
02 листопад, 2015, 16:42