Депутат Луцької міськради вважає затримання Корбана політичним переслідуванням

Депутат Луцької міськради вважає затримання Корбана політичним переслідуванням
Депутат Луцької міської ради, юрист, Андрій Осіпов переконаний, що затримання працівниками СБУ Генадія Корбана - ніщо інше як політичне переслідування

"На мою думку, як юриста, тут не може бути двох думок з цього приводу - це безперечне політичне переслідування. Адже якби правоохоронні органи, а особливо президент як гарант дотримання Конституції, хотіли б уникнути звинувачень у політичних переслідуваннях, чи хотіли б дотриматись букви закону, то питання обшуків в офісах партії «Укроп» чи затримання її лідерів, як власне кажучи, і будь-які дії відносно інших політичних партій, повинні бути розділені в часі і не можуть бути проведені під час виборчої кампанії, перед другим туром виборчих кампаній чи безпосередньо після проведення самих виборів до оголошення результатів. За таких умов все, що на сьогоднішній день робить правоохоронна система України та все, що робить президент, виглядає не інакше як політичне переслідування і як реакція на результат політичної партії у виборчому процесі.

Сподіваюсь що усі політичні партії України заявлять відкриту позицію щодо неприпустимості таких дій, адже сьогодні це стосується «Укропа», а завтра - будь-якої української партії, яка не є при владі і яка не має контролю над Генеральною прокуратурою, над МВС і СБУ.

Можливо там і є якесь правове підґрунтя, але це схоже на те, що правові механізми підлаштовані під політичні переслідування", - мовив Андрій Осіпов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли Осіпов заверне на розумну стежку? Коли він перестане шкодити сам собі? Коли перестане бути слизьким типом? Коли перестане "оригінальничати"?
Відповісти
Одне угрупування зїдає інше. Якось воно так.
Відповісти
Це арешт не патріотів , а злочинного угрупування .За корбаном має бути філатов, коломойский, пінчук, палиця, ахметов ... А осіпов сам себе вже наказує.
Відповісти
Останні новини
Депутат Луцької міськради вважає затримання Корбана політичним переслідуванням
02 листопад, 2015, 17:37