Ще один боєць ДНР добровільно здався СБУ

Ще один боєць ДНР добровільно здався СБУ
Служба безпеки України продовжує активну реалізацію програми повернення на підконтрольну територію України громадян, які добровільно відмовилися від участі в бойових діях на боці терористичних організацій "ДНР/ЛНР".

Про це повідомляє прес-служба СБУ, пише Укрінформ.

"Колишній бойовик, дізнавшись від рідних про започатковану СБУ програму, приїхав на територію України, добровільно звернувся з відповідною заявою, в якій зізнався у скоєному злочині, розкаявся та погодився надавати будь-яку допомогу слідству. В подальшому це може стати приводом для звільнення чоловіка від кримінальної відповідальності та дасть можливість повернутися до мирного життя", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, улітку 2014 року він брав активну участь у сепаратистському русі в Костянтинівці, де вступив до "ополчення ДНР" та зі зброєю в руках ніс службу на блокпостах, перевіряв документи та особисті речі громадян України.

Згодом, розчарувавшись в ідеях проекту "ДНР" та боротьби проти українського народу, втік до Росії від "призову" до одного з терористичних угруповань.

Колишній учасник терористичної організації "ДНР" закликав й інших бойовиків скористатися можливостями програми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.