Перших волинських призовників відправили до військової частини. ФОТО

Перших волинських призовників відправили до військової частини. ФОТО
Перших дванадцятеро юнаків, призваних на строкову службу урочисто відправляли до місць несення служби із Володимир-Волинського райвійськкомату.

Шестеро новоспечених солдатів – жителі міста, інші – із району, пише БУГ.

Як зазначив заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення Роман Зарівняк, із моменту отримання військового квитка хлопців від діючих військовослужбовців відділяє лише відсутність військової форми.

Важливим нововведенням у житті теперішніх солдатів строкової служби є те, що за кожним із них на момент перебування в Збройних силах України зберігається їхнє робоче місце. Це у випадку, якщо працевлаштування офіційне. Окрім того, виплачуватиметься строковикам і середньомісячна заробітна плата.

Ще важливим моментом є те, що хлопці у зону АТО не потраплять. “Ваше завдання зараз – оволодівати необхідними навичками та знаннями у військовій справі, навчитися користуватися зброєю та технікою. Ви повинні стати справжніми чоловіками і лише тоді, у разі необхідності у бойовій обстановці захищати Україну”, – зазначив Роман Зарівняк.

Окрім того, на обласному пункті збору призовників, в обласному військкоматі, хлопцям виплатять по дві середньомісячні заробітні плати одразу.

Представники влади міста та району вручили хлопцям на дорогу подарунки – гігієнічні набори – шампуні, зубні пасти, щітки, піну для гоління.

На урочистостях також нагородили нагрудними знаками “Учасник АТО” трьох демобілізованих, які несли службу на бойових рубежах. А нагрудний знак “За зразкову службу отримав” Ярослав Мазурук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перших волинських призовників відправили до військової частини. ФОТО
03 листопад, 2015, 13:28