Брудна постільна білизна та хамство: потяг «Одеса – Ковель»

Брудна постільна білизна та хамство: потяг «Одеса – Ковель»
Житель села Великий Дальник Біляєвського району Одеської області поскаржився на роботу потяга №84 сполученням «Одеса – Ковель».

Зокрема, чоловік вказав на відсутність системи вентиляції у вагоні №4 та роботу провідників, які надали йому брудний та вологий комплект постільної білизни. Коли ж заявник попрохав замінити нечистий комплект білизни,провідник висловився некоректно, але все ж замінив постіль, ‒ повідомляє Урядовий курʼєр.

Керівництвом Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» було розглянуто інцидент і повідомлено, що із працівниками «Пасажирське вагонне депо Ковель» проведено відповідну бесіду, а провідника притягнуто до дисциплінарної відповідальності (оголошено догану).

Щодо системи вентиляції вагона під час рейсу, то вона була справною, але при зовнішній високій температурі повітря прохолода у вагоні не відчувалася.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хіба б було краще, якби провідник посміхнувся, чемно вклонився, але постелі брудної так і не поміняв?
Відповісти
Місяць тому йіхали сімєю на цьому потязі, така сама ситуація щодо білизни. Брудна, не свіжа сіра білизна і за такі гроші це знущання. А ще з таким виразом обличчя і притензіями поміняли, хоча не на кращу, типу вибирайте собі самі, вона вся така. Страшно дитину спати ложити з такою білизною.
Відповісти
Відповідаю як провідник - не ми винні в тому,що така білизна,а наше начальство. Зайдіть в купе відпочинку провідника і гляньте яку нам дають білизну. З 25 тисяч комплектів,які мали списати, 15 тис вернули в оборот. Це нормально? А відносно виразу обличчя чи поведнки провідника,то подивіться спочатку на себе,не хаміть нам,то й ми не будемо.
Відповісти
Останні новини
Брудна постільна білизна та хамство: потяг «Одеса – Ковель»
03 листопад, 2015, 15:40