У Ковелі «зникають» троянди, висаджені за кошти міського бюджету. ФОТО

У Ковелі «зникають» троянди, висаджені за кошти міського бюджету. ФОТО
Нещодавно комунальники Ковеля висадили, зокрема на проспекті Лесі Українки, біля Ковельського історичного музею, стоматологічної поліклініки, пам’ятника Лесі Українки десятки кущів троянд.

Вони були закуплені за кошти міського бюджету (на ці потреби витратили 50 тисяч гривень), їх акуратно огорнули землею, щоб квіти добре перенесли зиму, пише ПроКовель.

Однак за цей незначний проміжок часу, а з дня їх посадки минуло приблизно місяць, небайдужі городяни помітили, що троянди дивним чином стали зникати з клумб. Тепер фактично на кожній клумбі не вистачає по кілька кущів.

Головний зберігач фонду Ковельського музею Мирослава Мороз щоразу, як приходить на роботу – у Ковельський історичний музей – не дораховується то одного, то двох кущів висаджених прямісінько перед спорудою. Вона глибоко обурена зухвалістю, безкарністю крадіїв, які чинять це неподобство, розкрадають народне добро.

Схоже, що і ці троянди надовго на міських клумбах не затримаються, як це було кілька років тому. Тоді теж комунальники прикрасили Ковель саджанцями цієї королівської квітки, але спритники їх дуже швидко прибрали до своїх рук. На думку ковельчан, лише термінове втручання міліції у цю справу зможе зупинити крадіїв і вгамувати їхні злодійські апетити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
біля кожного куща троянди поставити мусора разом з тусьом
Відповісти
в Луцьку картина аналогічна. Ціле літо рвуть як зі свого городу квіти, посаджені перед багатоквартирним будинком, і не за бюджетні гроші а за власні. На зауваження нахабно огризаються... При такій ситуації Європою не пахне за версту.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі «зникають» троянди, висаджені за кошти міського бюджету. ФОТО
03 листопад, 2015, 16:14