Колишнього генерала Держприкордонслужби засудили за хабарництво

Колишнього генерала Держприкордонслужби засудили за хабарництво
Колишнього генерал-лейтенанта Держприкордонслужби засудили до десяти років із конфіскацією майна та позбавили військового звання за хабарництво в особливо великих розмірах.

Про це пише Укрінформ.

Відповідний вердикт виніс Дарницький райсуд столиці, повідомляє на своїй сторінці у Facebook заступник генпрокурора Анатолій Матіос.

«Екс-генерал Олег Лантвойт обіймав посаду директора Департаменту матеріально-технічного забезпечення адміністрації Держприкордонслужби. Його взяли на хабарі в майже 350 тисяч гривень», - розповів він.

«Деталізую інформацію про вирок вже колишньому генерал-лейтенанту Держприкордонноі служби. 03.11.2015 Дарницьким районним судом м. Києва за результатами розгляду кримінального провадження за обвинуваченням колишньго директора Департаменту матеріально - технічного забезпечення адміністрації державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Лантвойта Олега Борисовича визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.5 ст.368 КК України в редакцї від 18.04.2013 за фактом отримання неправомірної вигоди у сумі 349100 грн. та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські посади строком на 3 роки, з позбавленням військового звання генерал-лейтенант. Лантвойта О.Б. взято під варту в залі суду!», - повідомляє Анатолій Матіос.

За інформацією ЗМІ, Лантвойт працював на керівних посадах у Держприкордонслужбі з початку 2000-х. Його затримали у травні 2014-го року за фактом сприяння приватній фірмі у виграші тендеру на поставку бронежилетів для потреб служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Литвин, тіпа, не в курсах (тобто, і не в тємі і не в долі)?!! Не смішіть нас.
Відповісти
ага і Литвин не в курсі і Кутовий не при дєлах)))
Відповісти
Останні новини
Колишнього генерала Держприкордонслужби засудили за хабарництво
04 листопад, 2015, 02:23