У касах «Арени Львів» продали всі квитки на матч Україна – Словенія

У касах «Арени Львів» продали всі квитки на матч Україна – Словенія
У вівторок, 3 листопада, завершено продаж квитків у касах стадіону «Арена Львів» на матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна – Словенія, що пройде на головній львівській арені 14 листопада поточного року.

Про це повідомляють на офіційному сайті стадіону.

Федерацією футболу України під реалізацію стадіону «Арена Львів» було виділено близько 6,5 тисяч квитків. Усі квитки були реалізовані у касах стадіону протягом двох днів – 2 та 3 листопада. Квитки продавалися з 10 години 2 листопада згідно правил, встановлених Федерації футболу України – кожен вболівальник міг отримати 4 квитки, особисто пред’явивши касиру свій паспорт.

«Я розумію обурення людей, котрі стоять годинами перед касою. Проте хочу зазначити, що ми чітко дотримувались механізму рівномірного продажу квитків – квитки продавались не більше ніж 4 в одні руки. На жаль, стадіон має обмежену кількість посадкових місць на трибунах, тоді як охочих є у кілька разів більше. Тому маю велике прохання до всіх, хто шляхом підбурення активістів намагається блокувати дороги і вимагати відкриття кас – не робіть цього, адже квитків у касах стадіону немає!», – звернувся до вболівальників директор ДП «Арена Львів» Денис Ринський.

Нагадуємо, що матч Україна – Словенія пройде на стадіоні «Арена Львів» 14 листопада о 19.00 і перемога у цьому матчі дозволить Національній збірній Україні з футболу вийти у фінальну частину Євро-2016.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.