Олександр Товстенюк зробив заяву щодо тиску на УКРОП

Олександр Товстенюк зробив заяву щодо тиску на УКРОП
На виборах 25 жовтня партія УКРОП отримала таку підтримку і довіру лучан, на яку місцева влада не очікувала. Саме цим пояснюють сьогоднішні провокації, виклики в міліцію учасників виборчого процесу і заяви про шалений підкуп з боку партії у політсилі.

Про це заявив кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюк у своєму відеозверненні і наголосив, що волиняни, на яких чиниться тиск, можуть звертатися у Фонд "Новий Луцьк" за юридичною допомогою та супроводом, повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«Протягом всієї компанії на виборців чинився шалений адміністративний тиск з боку влади, особливо він посилився після результатів першого туру виборів», - наголосив Олександр Товстенюк.

Попередньо про це говорив і засновник Фонду, член політради УКРОПу Ігор Палиця, зокрема вінвисловив думку щодо «політичних репресій» та обшуків представників партії УКРОП.

«Вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вся країна побачила повне нехтування законом, як народжується узурпація в країні», - сказав політик.

Він зауважив, що вся країна мала змогу поспостерігати, як сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська. І це в той час, коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, які й, власне, шукають останні кошти, аби допомогти захисникам України.

Що ж стосується Волині, то зі слів Олександра Товстенюка, УКРОП отримав підтримку на місцевих виборах, на яку влада не очікувала.

«На місцевих виборах ми усі працювали разом і досягли успішного результату. Ми вдячні волинянам за довіру і підтримку», - наголосив кандидат на посаду міського голови Олександр Товстенюк.

Так, більше 30% голосів віддали виборці за кандидатів у депутати до Луцької міської ради - саме від УКРОПу. Окрім того, найбільше голосів (після Дніпропетровська) партія УКРОП набрала на Волині. У цілому партія взяла тут 22% голосів, її підтримали багато волинян і 17 депутатів від УКРОПу будуть відстоювати інтереси жителів Волині в обласній раді.

Зауважимо, у Луцьку та Дніпропетровську в другий тур виборів міського голови виходять представники саме цієї політсили Олександр Товстенюк та Борис Філатов відповідно.

«Значну підтримку партія отримала у Луцьку, на 41 виборчому окрузі з 42 впевнену перемогу здобули представники «Українського об’єднання патріотів - УКРОП», проте написаний владою недолугий закон про місцеві вибори забрав у лучан право мати у міській раді тих представників, які мають їх найбільшу підтримку. Але не дивлячись на всю протидію місцевої влади, нашу команду у міській раді представлятиме чисельна група депутатів.

Власне, тому сьогодні влада, яка розписалася у своїй цілковитій неспроможності, намагається нечесними методами зберегти свій вплив у місцевих радах.

За вказівкою зверху та надуманими заявами окремих «діячів», таких як Сергій Григоренко, відкриваються провадження, фальшуються справи. Слідчі міськвідділу міліції Філюк, Єршов, Юхимчук впродовж кількох днів викликають наших прихильників на допити, вимагають пояснень. Ці міліціонери опитують голів ОСББ Луцька, усе це триває по декілька годин. Працівники міліції ходять по квартирах лучан і задають провокативні питання. На людей чиниться шалений тиск», - наголосив Товстенюк.

З його слів, людей хочуть залякати перед другим туром виборів міського голови Луцька.

«Ми вимагаємо у працівників міліції припинити тиск на активістів та прихильників нашої партії. Ми захистимо лучан від таких дій влади та міліції. Ми надамо усю необхідну юридичну допомогу та супровід. Ми просимо усіх, до кого телефонують чи приходять працівники міліції, звертатися у Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк»», - йдеться у тексті звернення.

Номери гарячої лінії, за якими волиняни можуть звернутися до Фонду: (063) 93 65 387, (095) 47 10 647.

Олександр Товстенюк наголошує, що під час жодної виборчої кампанії ані Фонд, ані політична партія УКРОП підкупом не займалися.

«Незважаючи на увесь цей тиск, команда УКРОПУ - сильна, команда працює і готується до другого туру міського голови. Я сподіваюся, що лучани 15 листопада зроблять висновки і правильний вибір. УКРОП – партія патріотів України. Вільної країни вільних людей», - наголосив Товстенюк.

Нагадаємо, політичні репресії та тиск на представників та прихильників партії патріотів продовжуються в інших містах України. Зокрема, репресіями назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана.

Події, які відбувалися в Дніпропетровську 31 жовтня, вже шокували багатьох українських політиків. У цей час свою підтримку УКРОПу висловила не тільки громадськість, а й представники політичних сил демократичного табору, включаючи «Радикальну партію» Олега Ляшка, ВО «Батьківщину», НВР «Правий Сектор», партії «Сила людей» і «Самопоміч».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто малого обіжав ГА!!!!!!
ПОРВЕМО!!!!!!
Відповісти
Так я не зрозумів: а куди поділись завоювання "ррррррреволюції ггггггггідності", наслідком якої (теоретично) мала стати повна свобода, відсутність політичного тиску і репресій, повна свобода політичних переконань і недопустимість використання адміністративного ресурсу? Знову не тих вистрибали на черговому майдані?????? Ау, колишні активісти майдану, відгукніться, дайте мені, несвідомому, пояснення, а то, як казали впші спікери, "когнітивний діссонанс" у мозку настає!!! Чекаю на Ваші "свідомі" коментарі і розяснення!!!!
Відповісти
"Краще п'ять років помилок, ніж 50 років саботажу!"©
Відповісти
Беня злив Гєну. Кого хотів врятувати -того попередив і вони вже закордоном. Це і Олійник і Лазорко.
Відповісти
Фонд, Палиця... А де Товстенюк?
Відповісти
Саша зроби попроще лице, так тобі ніхто гроші не дасть
Відповісти
Вибір без вибору !
Відповісти
Чим мені подобається волинь пост що тут кожен може всиловити свою думку.наприклад волинські новини це заказний сайт там постійно рекламують укроп ,я пропоную ігнорувати цей сайт всім!
Відповісти
Хлопченя з розумними очима,
Із чолом високим та ясним, -
Гріє серце постать ця любима,
Це обличчя рідне нам усім.

З року в рік безсмертна слава лине
До найдальших на землі країв:
Виріс той з маленького хлопчини,
Хто велику Партію створив.

Він неправду подолав криваву,
Вождь і друг усім трудівникам,
Він Радянську збудував державу,
Заповів прекрасну дружбу нам.

Придивіться ж до портрета, діти,
Чистим серцем присягу складіть,
Щоб, як Ленін научив нас, жити,
Щоб, як Ленін нас учив, творить.
Відповісти
ми живемо в демократичній , правовій державі)))
Відповісти
Останні новини
Олександр Товстенюк зробив заяву щодо тиску на УКРОП
04 листопад, 2015, 21:44