Юні ковельські спортсменки - чемпіонки України. ФОТО

Юні ковельські спортсменки - чемпіонки України. ФОТО
27-31 жовтня в місті Бровари Київської області відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2002 років народження.

Вдало виступили спортсменки Ковельської ДЮСШ управління освіти - вихованки тренерів Олега Стуса та Ігоря Падошика, - повідомив директор Ковельської ДЮСШ управління освіти Володимир Олексюк.

У своїх вагових категоріях чемпіонками України стали: Падошик Ольга (вагова категорія 30 кг), Лебедєва Анастасія (вагова категорія 34 кг) та Падошик Анастасія (вагова категорія 37 кг).

У фінальній сутичці Анастасія Падошик лише за 5 секунд, програвавши 3 бали своїй суперниці з м. Броварів, чистим технічним прийомом вирвала перемогу з рахунком 4:3. Суддівська колегія та представники команд чемпіонату України визнали цей поєдинок найцікавішим. Залікові очки в скарбницю збірної команди Волинської області, зайнявши п’яте місце у ваговій категорії 75 кг, додала Ангеліна Дятел.

У загальному підсумку змагань збірна команда дівчат Волинської області з вільної боротьби посіла почесне ІІ місце. Тренери і вихованці щиро вдячні відділу фізичної культури виконавчого комітету міської ради та благодійникам за надану допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юні ковельські спортсменки - чемпіонки України. ФОТО
05 листопад, 2015, 09:15