Львівський бронетанковий завод виконав рекордне замовлення за 2015 рік

Львівський бронетанковий завод виконав рекордне замовлення за 2015 рік
Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», до кінця 2015 року відновить у 1,5 рази більше військової техніки, ніж у 2014 році.

Про це заявив директор заводу Роман Тимків, повідомляє Укрінформ.

«Станом на кінець жовтня підприємство відновило 68 одиниць військової техніки безпосередньо на заводі, та 32 одиниці - виїзними бригадами. Таким чином підприємство вже перевищило показники продуктивності у порівнянні з минулим роком», - наголосив Тимків.

На підприємстві нині займаються поточним ремонтом і відновленням танків Т-72, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 та броньованих машин розмінування БМР-1. Фахівці заводу також здійснюють ремонт танкових двигунів, прицілів 1А-40 та комплектуючих до танків Т-72.

На сьогоднішній день підприємством повністю виконано зобов'язання по договорах Міністерства Оборони України по ремонту військової техніки в порівнянні з попереднім аналогічним періодом.

Нагадаємо: ДП «Львівський бронетанковий завод» є не тільки ремонтним підприємством, а і виробничим. На заводі виготовляються бронетранспортери «Дозор-Б», а також повністю броньована модернізована пожежна машина ГПМ-54-01.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Львівський бронетанковий завод виконав рекордне замовлення за 2015 рік
05 листопад, 2015, 07:21