Волиняни скаржаться на спеку в квартирах

Волиняни скаржаться на спеку в квартирах
У деяких містах на Волині комунальні підприємства так опалюють житлові будинки, що їх мешканці змушені відкривати вікна, аби зменшити температуру повітря у власних домівках.

Про це стало відомо сьогодні, 6 листопада, під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу, пише Слово Волині.

Про стан проходження опалювального сезону на засіданні Антикризового енергетичного штабу розповів заступник начальника управління житлово-комунального господарства Волинської ОДА Андрій Пиріг.

Чиновник нагадав, що опалювальний сезону у містах Ковель та Нововолинськ розпочався 9 жовтня, на решті території області – 12 жовтня.

За його словами, станом на 6 листопада, на Волині обігріваються усі медичні та навчальні заклади. Така ж ситуація і в житловому фонді, проблеми залишаються лише в одному луцькому будинку – його наразі переводять на індивідуальне опалення.

Водночас посадовець зауважив, що мешканці багатьох міст скаржаться на занадто високу температуру повітря в квартирах та будинках. Так, подекуди вона сягає 27-30 градусів, що змушує волинян відкривати вікна і таким чином випускати тепло з домівок.

«Про перевищення добового використання газу говорив і Прем’єр-міністр України, тому я закликаю керівників міст та районів тримати це питання на контролі», - зауважив Андрій Пиріг.

Голова облдержадміністрації своєю чергою попросив надати йому конкретні дані з приводу того, в яких містах є перевикористання газу.

«В квартирах повинно бути тепло, а не гаряче», - підкреслив очільник області та додав, що інформацію про перевищення норм споживання газу хоче отримати уже в понеділок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...от....а в стомат поліклініці на Бандери опалення взагалі не включають....і народ сидить мерзне в чергах.....цікаво на що керівництво витрачає кошти які поступають за оплату стомат послуг...
Відповісти
Хех, стомат поліклініка... люди в чергах...))) На вул.Шевченка, 88 теплом і не пахне... В квартирі +7. Але міському голові недоцього він зайнятий передвиборчими перегонами...
Відповісти