Олег Гребенюк розповів, чи дійсно вихователів садочків змушували «голосувати правильно»

Олег Гребенюк розповів, чи дійсно вихователів садочків змушували «голосувати правильно»
Начальник управління освіти прокоментував деякі публікації в інтернет-ЗМІ.

6 листопада начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк зібрав прес-конференцію, щоб прокоментувати матеріали, які нещодавно опублікувало одне з місцевих інтернет-видань.

Зокрема, в цих матеріалах мова йшла про те, що в редакцію звернулась працівниця одного з дошкільних навчальних закладів з тим, що її й інших працівників залякують і погрожують зняттям доплат, якщо вони не проголосують за угодних. Саме через це збирали «директорів навчальних закладів і пояснювали їм це».

Натомість Олег Гребенюк переконаний, що це - поспіхом підготована провокація, і таким чином журналістів ввели цілеспрямовано в оману, до того ж, зробили це люди далекі від освіти.

«Жодному працівнику дошкільного навчального закладу не спаде на думку назвати директором дитсадочка людину, яка називається завідуючим. Також з повною відповідальністю я заявляю, що останні декілька тижнів не проводились збори завідуючих дошкільних навчальних закладів. Таких зустрічей не було і ніхто нікого не примушував. До того ж, жоден працівник за останній період не був звільнений, і жодного телефонного дзвінка від організаторів статті не було», - запевнив Олег Гребенюк.

Він переконаний, що людина, яка нібито є працівником дошкільного навчального закладу - це провокатор, бо кожен, хто працює в освіті, не може назвати начальника управління освіти директором. Що ж до зарплат, то Олег Гребенюк зазначив, що нарахування було проведено, і ніхто не відміняв і не забороняв виплату індексації яка, відповідно до постанови уряду, виплачується згідно з наявними коштами.

Також зауваження були до того, що в одній з публікацій про те, що жителі міста зможуть обирати завідуючих садочків, а саме Олега Гребенюка здивувало, що посилаються на нібито незалежний громадський моніторинг.

«Мені цікаво дізнатись рівень незалежності цього незалежного моніторингу», - зазначив Олег Гребенюк.

Загалом начальник управління освіти зазначив, що інформація в цих публікаціях не відповідає дійсності, тому попросив представників ЗМІ «не реагувати на поспіхом приготовані провокації, які засипані неточністю», а в разі чого дзвонити в будь-який час в управління освіти, чи до нього особисто і уточнювати сумнівну інформацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в садочках і в школах давно існує примус. примус голосувати,примус купувати телевізори ,проектори і всілякі подарунки школі, садочкуі т.п. вихователі і вчителі стають заручниками роботи і директора чи завідуючої. а таким гребенюкам вигідно п....ти. всі знають це ,а гребенюк чи йому подібні не знають!!!!! Бо не хочуть знати !!!
Відповісти
*пану*гребенюку-в Луцьку понад 90%жителів близькі до *системи освіти*,можливо не всі знають вашу*кухню*,але всьому свій час...
Відповісти
якщо нарахування проведені інічого не знімалося то де гроші? чому у роздруківці вирахування індексації іфіксована сума? а чому няням не платять оздоровчих?
Відповісти
Пане начальнику, освітян завжди мали за "виручалок". І Ви ще віднєкуєтесь?!Ви їх своїми конкурсами і відкритими заняттями так зажмете, що вони і за негрів проголосують, бо ж треба виживати! Ви б краще промовчали, то менше б люди Вам негативу зараз написали б!
Відповісти
Останні новини
Олег Гребенюк розповів, чи дійсно вихователів садочків змушували «голосувати правильно»
06 листопад, 2015, 16:28