Маршрутне таксі № 4 буде й надалі курсувати до дачного масиву «Промінь»

Маршрутне таксі № 4 буде й надалі курсувати  до дачного масиву «Промінь»
Маршрутка №4 вісім разів у день буде курсувати по маршруту "Вокзал–Вересневе" в зимовий період включно.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 6 листопада.

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зазначив, що вивчення пасажиропотоку згідно цього маршруту вони не проводили, адже в цьому не було необхідності.

Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що це вони роблять на прохання мешканців, зокрема тих, хто часто їздить на дачу або ж переїхав з міста жити туди.

«Там живуть люди, які мають городи, з яких і живуть, до того ж, не кожен перевізник хоче їздити в Промінь в зимовий період», - сказав Микола Романюк.

Проте член виконкому Олег Бондарук запевнив, що це викличе певну загрозу того, що маршрутки, які їдуть далі (на село Радомишль та ін.) відмовляться від цих рейсів, бо маршрут №4 частково дублює його.

Однак перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що маршрут №4 - лише один маршрут, який забезпечує перевезення, тому єдине, що може вирішити це питання, це вісім разів в день направляти 4-й маршрут для довезення людей з міста до дачного масиву і навпаки.

Рішення підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все робите для однієї категорії людей, при цьому забувши про жителів села. Для них 4 маршрут не полегшив добирання ло міста. Вранці слід дітей тягнути дуже рано,закриті школи та садочки, пізніше не встигаєш на роботу. Чому не пустити по маршруту 201 3 машини ,щоб був коротший інтервал і всім було добре. А то тільки перебили маршрут 201,явно заробляєте гроші,або нехай 4 курсує в село, по розкладі міського рейсу.
Відповісти
Останні новини
Маршрутне таксі № 4 буде й надалі курсувати до дачного масиву «Промінь»
06 листопад, 2015, 16:53