Лучанам не буде соромно за зовнішній вигляд Луцька. ВІДЕО*

Лучанам не буде соромно за зовнішній вигляд Луцька. ВІДЕО*
Луцьк - місто великих можливостей, більшість з яких, на жаль, досі нереалізовані. Місто, яке має величезний потенціал стати «меккою» для туристів і гордістю для його мешканців.

Утім сьогодні це місто, в закутках якого досі живуть пережитки «совєтського» минулого, у той час коли сучасне європейське місто повинне мати обличчя. У цьому переконаний кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюк, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Продовжуючи роботу Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», яка триває вже чотири роки, ми зрештою здійснимо те, про що, на жаль, лише говорять кожної каденції. Зокрема реставруємо Замкову та реконструюємо Театральну площі. Фонтан, проект якого не спромоглася надати чинна міська влада, стане окрасою центру Луцька. Суттєво зміниться інфраструктура площ – від бруківки до лав та освітлення», - наголошує Олександ Товстенюк.

З його слів, власне, Старе місто має стати туристичним центром Луцька. Воно може вабити гостей з усіх куточків країни та закордону і стати такою собі оазою для самих лучан, які хочуть пишатися місцем, де живуть.


«Свого часу Ігор Палиця висловив ідею – і ми таки створимо архітектурну містобудівну раду, в яку увійдуть професіонали своєї справи. Містянам не буде соромно за хаотичні фасади, засилля несмаку – власне, зовнішній вигляд Луцька», - додав кандидат на посаду мера.

На переконання Олександра Товстенюка, тільки разом можна зробити Луцьк унікальним містом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навіть басейн наповнять водою
Відповісти
Ну базар да канешно забрати потрібно звідтіля ...
Відповісти
Останні новини
Лучанам не буде соромно за зовнішній вигляд Луцька. ВІДЕО*
06 листопад, 2015, 21:07
Ігор Палиця на «ШУСТЕР. LIVE»
06 листопад, 2015, 19:55