Волинь готується до Дня Незалежності

Волинь готується до Дня Незалежності
Голова ОДА визначив перелік заходів, які відбуватимуться в області з нагоди 21-ї річниці Незалежності України.

Вчора, 24 липня, відповідне розпорядження Бориса Клімчука розмістили на сайті облдержадміністрації.

Напередодні Дня Незалежності, 22 серпня, в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка традиційно відбудуться урочисті збори та святковий концерт за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу, духовенства, політичних партій та громадських організацій, громадськості обласного центру . Також волиняни покладуть квіти до пам’ятних знаків та пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за свободу і незалежність України.

З нагоди свята у серпні заплановано проведення зустрічі керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з активними учасниками становлення державності на Волині, а також підбиття підсумків обласного журналістського конкурсу “Любіть Україну”.

Влада планує до 24 серпня відвідати і привітати ветеранів ОУН-УПА, а також надати їм матеріальну допомогу у рамках Регіональної цільової програми соціального захисту населення області на 2012 – 2014 роки.

Крім того, відбуватимуться інші тематичні просвітницькі заходи, вечори, лекції, святкові виступи колективів обласної філармонії, обмінні концерти між сусідніми районами області, спортивні естафети і змагання, присвячені 21-й річниці незалежності України.

У музеях та книгарнях області діятимуть книжкові виставки й експозиції, що висвітлюють історію державних символів України, українського державотворення. Так, у державному архіві області відкриє двері виставка архівних документальних матеріалів “Україна незалежна”.

Святкові заходи також відбуватимуться у містах обласного значення, районних центрах та інших населених пунктах області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.