Дорогу молодим: ТОП-10 наймолодших очільників сільських рад на Волині

Дорогу молодим: ТОП-10 наймолодших очільників сільських рад на Волині
На відміну від великих міст, де кандидати та мешканці чекають на другий тур виборів, у волинських селах новообрані керівники громад поступово починають виконувати свої обов’язки. Освоюються у нових кабінетах, знайомляться з підлеглими та, сподіваємось, вже починають виконувати власні передвиборчі програми.

Однак декому на початку політичного шляху буде не так і легко, адже доведеться якось залагоджувати питання відвідування університету. Віримо, що молодим сільським головам все вдасться, адже вони вже заручились підтримкою громади. Чи виправдають надії селян молоді сільські голови, покаже час, пише Таблоїд Волині.

А поки до вашої уваги - десятка наймолодших очільників сільських громад області.

10. Рейтинг відкриває Жидичинська сільська рада Ківерцівського району. Тут сільським головою обрали Юлію Євгеніївну Дащук, якій 22 квітня виповнилось 26. Вона викладає у Луцькому національному технічному університеті й живе у селі Жидичин.

9. На дев’ятій сходинці – Кримненська сільська рада Старовижівського району. Тут сільським головою обрали Руслана Леонідовича Курижка, якому 7 серпня виповнилось 25. Він вже очолював сільську громаду, має вищу освіту й проживає у Кримному.

8. На восьмій сходинці розташувався новообраний сільський голова Цирської сільської ради Любешівського району – Олександр Васильович Губарик. Він відсвяткує 25-річчя 24 грудня цього року. До обрання сільським працював провідним фахівцем у Любешівському центрі зайнятості, має вищу освіту й живе у селі Цир.

7. Сьома сходинка за Горішненським сільським головою Горохівського району – Василем Євгенійовичем Пахайчуком. Четвертого січня цього року хлопцеві виповнилось 24. До речі, це рідний брат луцької журналістки Наталки Пахайчук, має вищу освіту й живе у селі Іванівка.

6. Шосте місце займає Володимир Максимович Томашук – новообраний сільський голова Замшанівської сільської ради Ратнівського району. Восьмого лютого цього року йому також виповнилось 24. Володимир Максимович не працює, має вищу освіту й живе у селі Замшани.

5. П’ятірку наймолодших відкриває Піщанська сільська рада Шацького району. Тут сільським очільником обрали Олександра Олександровича Бакуна, який 24-річчя відсвяткував 20 березня цього року. Олександр Олександрович до обрання не працював, має вищу освіту, живе у селі Кам’янка.

4. Четверта сходинка рейтингу дісталась Анастасії Іванівні Павлович. Вона очолила громаду Велимченської сільська рада Ратнівського району. 24 Анастасії Іванівні виповнилось 19 квітня цього року. Вона працює в управлінні Пенсійного фонду у Ратнівському районі, має вищу освіту та живе у селі Велимче.

3. На почесному третьому місці – Межиситівський сільський голова Ратнівського району – Ірина Василівна Гурич. 16 грудня цього року їй виповниться 23. Ірина Василівна до обрання ніде не працювала, має вищу освіту та живе у селі Межисить.

2. Друге місце дісталось сільському голові з Навоза Рожищенського району – Олександру Володимировичу Антимису. 19 грудня йому буде 23. Олександр Володимирович здобуває вищу освіту у СНУ імені Лесі Українки, живе у селі Навіз.

1. Наймолодшим сільським головою Волині став Андрій Володимирович Янюк з Новосілківської сільської ради Турійського району. 29 червня цього року він відсвяткував 22-річчя. Має вищу освіту й живе у селі Новосілки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А й, справді - топ-топ менеджери! Ніде ніхто не працював, і очолити сільські громади?.. Результат не забариться. Тепер нам треба нові вершини підкорювати: можливо, з... пелюшок, адже життя не таке довге?.. Я давно повірив в аксіому, що можливості людини безмежні.
Відповісти
Юля Дащук у 26 років-кандидат економічних наук,а хто Ви?
Відповісти
І що? Знаєте скільки в Азарова дипломів і освіт?
Відповісти
За Азарова не скажу,бо не знаю.А з Юлею живу в одному селі.Так що-хто живе у Жидичинській громаді-той нас розуміє,а хто ні-той нам не указ.
Відповісти
Антимис провів рік в АТО.на передовій.
Відповісти
Дійсно радує те, що діти, мої однолітки працюють і так вдало! Успіхів Вам у Ваших починаннях!
Відповісти
Останні новини
Дорогу молодим: ТОП-10 наймолодших очільників сільських рад на Волині
08 листопад, 2015, 11:04