У ковельській школі діти жорстоко побили однокласницю, - соцмережі

У ковельській школі діти жорстоко побили однокласницю, - соцмережі
В одній зі шкіл Ковеля однолітки побили шестикласницю.

Про це повідомляє Кowel.com.ua із посиланням на спільноту Типовий Ковель Вконтакті.

Зокрема, у дописі користувачки Юлії Малінчук йдеться:

"У школі №2 побили дівчинку-шестикласницю однокласники. На уроці трудового навчання дівчинка вийшла в туалет.Слідом за нею в туалет зайшли 2 однокласниці ,відкрили двері і почали знімати на мобільний телефон,як вона справляє нужду.Побігли в клас показувати відео однокласницям.Дівчинка зайшовши в клас,була відверто висміяна однокласницями.Після уроку вона пхнула кривдницю,але та пожалілася хлопцям однокласникам.Вони відразу почали знущатися з неї словесно,а потім і фізично-штовхати...Під час штовханини дівчинка впала і вдарилася головою в парту.Виходячи зі школи однокласники наздогнали її ,почали тягати за волосся, розбили ніс та скинули зі сходів".

Наразі дитина знаходиться на стаціонарному лікуванні в лікарні з діагнозом "Закрита черепно-мозкова травма голови та струс головного мозку".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де був в той час вчитель? А можна знову подзвонити до Плахотної і вона знову відповість, що нічого не сталося?
Відповісти
Ну певно, що не в тому ж туалеті з ними усіма.
Відповісти
Ботьків тих однокласників - каструвати, щоб більше не плодили моральних уродів.
Відповісти
Чому у нас такі жорстокі діти? А що буде далі?
Відповісти
це просто шок!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Як це вчителька дозволила під час уроку відразу трьом дітям вийти?
Відповісти
Так віховали тих виродків батьки ,або зовсім не звертали на них уваги .
Відповісти
Це ж Ковель...Там є школи??? Дивно...
Відповісти
Господи милий і це в школі під час уроків!!! ВЧИТЕЛІ МАЮТЬ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ТАКЕ І БАТЬКИ ТАКОЖ!Бідна дитина! Я б тим "дівчаткам\хлопчикам" так патли повиривала,що б їм погано стало і батькам так само!!! Страх!!! За чим дивляться батьки??? Що в школах робиться??? Тим більше,що у Ковелі!Це Вам,навіть, не Іваничі чи Ратне...
Відповісти
В чому винні вчителі? Я взагалі дивуюсь як можна працювати вчителем за ті копійки в середовищі дурдому.
Відповісти
P.S. Я не фанатка різних ток-шоу,телебачення, але щоб дійсно за це поплатилися це питання на сьогоднішній день у масс медіа треба підіймати! Звертайтесь в "Говорить Україна" на телеканалі Україна! Хоч це і Ахмєтовський канал, але як він з нас лише вигоду шукає так і ми давайте будемо з цього каналу лише вигоду брати!Пробуйте 1+1 піднімати, ICTV!!!
Нехай швидше одужує і росте здоровою та щасливою!
Відповісти
Бидлло-батьки плодять і вирощують жлобо-дійте , які в свою чергу підростають і плодять нову генерацію агресивного і тупого скота. Замкнене коло з якого важко вийти.
Відповісти
Ви б так однобоко на вчителів не гнали! Серед них теж є різні. А Ви впевнені в тому, що Ваша дитина такого не зробить? Діти вдома біля батьків "паїньки", а в школах - ??????? Я б не був таким впевненим. Часто-густо вчителі просто обмежені в своїх правах і батьки це розповідають дітям. Ви попробуйте не випустити дитину в туалет - і назавтра телебачення, вчитель деспот, в дитини психологічна і фізична травма і т.д.....
Відповісти
Шановний, в мене мама вчитель все життя була, я сама викладач і знаю, що Вам кажу (пишу)! Впевнена,що в мене дитина такого не зробить ніколи!БО ДИВЛЯЧИСЬ НА ТИХ БАТЬКІВ ТА ДІТЕЙ ЯК ВОНИ ПРИЛІТАЮТЬ ДО ДИРЕКТОРА І ВИМАГАЮТЬ,щоб тел. мобільний дитині повернули,яка весь урок з тел. сидить і "погрожують",то знаю, що кажу. А коли дитина в школі - 100% ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НЕСЕ ВЧИТЕЛЬ,КЛАСНИЙ КЕРІВНИК ТА ДИРЕКТОР ШКОЛИ ЗА ДИНИТУ!!!
Відповісти
"Не повернути" (взагалі, прикарманити) мобільний телефон - таки кримінал зі сторони вчителя...
Відповісти
Ви знаєте, я теж за фахом вчитель, 18 років педстажу всі регалії і т.д. (правда з 1 вересня ц.р. не працюю, бо не маю куди такої великої з/п подіти.) І в мене мама 38 років була вчителем, і дружина вчитель, і сестра, і швагро. Тому я теж знаю, що кажу. Я не захищаю вчителів, ні, але ситуація неординарна. Якби бійка відбулась під час уроку в класі у присутності вчителя - то 100% Ви праві. Я знаю, що кл. кер. завжди без вини винен, але й діти в школі геть не такі, як вдома!!!
Відповісти
Не знаю які там в Вашому житті діти попадались з року в рік, цитую "не такі як вдома", хіба що хамелеони...
Пед.стаж-це ще не вчитель! Діти знаходяться в школі, тому, почитайте хоча б положення,які підписуєте,коли йдете на роботу...
Багато в чому винні і батьки цих дітей!!! Тому, вдома також велике недоопрацювання!
Відповісти
Насправді сьогодні вчителі не мають засобів впливу на учнів. Учні відверто нахабні, знаючи, що максимальне покарання - це вчитель подзвонить батькам...і все. А батьки майже завжди стають на захист своєї дитини. Тому і маємо байдуже ставлення вчителів до дітей, бо не хочуть з "гівном" звязуватись.
Відповісти
Яб цим козам голову відкрутила б,сіла б проте б цього не подарувала б.гниди малолітні
Відповісти
Дитяча жорстокість... 6 клас ... у голову не вкладається... усе йде з сім' ї... Тепер не просто працювати з дітьми. .. вірніше з їх батьками, які, як правило, сліпо вірять свому чаду... у мене хороший клас... хороші діти, але складні батьки, які, на жаль, мають неабиякий вплив на свою дітвору...дівчинці швидшого одужання. Хоча подібна психологічна травма безслідно не проходить
Відповісти
Дитяча жорстокість не має приналежності чи то до Ковеля, Луцька чи Ратно. Воа так чи інакше, є скрізь, просто вияви різні. Жорстокість породжує жорстокість -почитайте ще раз коменти,які залишили небайдужі : голову би відкрутила і т.ін. З конфліктів потрібно виходити цивілізовано і дітей вчити також.
Відповісти
Я б на місці батьків дівчинки, поплатилась тим же, до гола тих сцикух і засранців роздягнути і перед всією школою прогнати, разом з виродками батьками... Якщо вдома бидло, то воно і в школі так себе поводить..жах, 6 клас..
Відповісти
Карати обовязково цих хворих дітей, бо вони дійсно хворі...
Відповісти
Якщо батьки цих хворих невідреагують, я їм співчуваю...Бо рано чи пізно все завжди повертається БУМЕРАНГОМ!!!
Відповісти
Як ви мозете дітей називати виродками,незнаючі правди.
Відповісти
А після таких слів Ви не бидло
Відповісти
А ви в курсі як дітки вчителів посилають, і роблять що важають за потрібне.,
Відповісти
Хочу звернутися до тих людей, які обізвали і принизили дітей і вчителів школи. Ви там не були і нічого не знаєте. Вам ніхто не давав права так висловлюватись в їхню сторону.Діти в школі знаходяться лише 6-7 годин на добу, а решта 17 -де? Хто їх виховує? А ще краще -займайтесь вихованням своїх дітей і не лізтье туди ,де нічого не знаєте
Відповісти
А наслідок який?
Наслідком буде трагедія. Бо дівчинка отримала і довго ще буде отримувати МОРАЛЬНУ травму. Незалежно від покарання винуватців!
Навіть якщо дитина поїде в інше місто.
Хіба що в іншу країну.
Подумайте про це, батьки.
Відповісти
це діти тих батьків, котрі показали їм дорогу в церкву, в книгарню, в театр, на танці. Як би так дійно було - вони б такого не робили. судити батьків
Відповісти
Це все брехня я там вчуся тьльки не в 6-б а в 6-а
Відповісти