Ми віримо, що новий Луцьк станеться, - молодіжний центр «Джерело життя». ВІДЕО*

Ми віримо, що новий Луцьк станеться, -  молодіжний центр «Джерело життя». ВІДЕО*
Волинський обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» нещодавно відзначив 13-ту річницю.

Цей центр об’єднав молодь з обмеженими можливостями, яка тут може активно відпочити, навчатись, займатися мистецтвом (бісероплетінням, макраме, випалюванням, оригамі).

Організація існує не без допомоги добрих людей. Уже кілька років поспіль «Джерело життя» співпрацює із Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Так, наприклад, цього року діти і їх батьки завдяки Фонду мали змогу побувати на відпочинку в Буковелі.

І батьки, і діти, які займаються у центрі, хочуть відчувати себе захищеними і бути впевненими у завтрашньому дні. Саме тому представники реабілітаційного центру кажуть, що обиратимуть на посаду міського голови Луцька Олександра Товстенюка.

Заступник голови правління ВОМЦ Алла Антонюк, яка також є і мамою одного з членів організації, бачить міським головою людину, яка дотримується свого слова, якій не байдужий кожен мешканець міста, незважаючи на його вік чи статус.

«Як жителька Луцька, я хочу реальних змін, і ми віримо, що новий Луцьк станеться, він стане модернізованим містом, стане краще нам жити. Ми реально віримо, що мрії здійснюються», - каже пані Алла.

Таку думку висловив і член центру Іван Штань.

Сподівається «Джерело життя» і на вирішення своїх проблем, однією із яких є є приміщення. Наразі його орендують на території дошкільного навчального закладу. Але існує проект нового адаптованого центру реабілітації та соціальної адаптації на вулиці Бенделіані.

«Є такий проект, ми його розглядали, але внаслідок невзаємодії з міською радою не змогли торік його реалізувати. Є приміщення на вулиці Бенделіані. Фонд пропонував зробити реконструкцію і створити центр адаптації для людей з обмеженими можливостями, які могли би там займатися. Такий проект є. І якщо міська рада спільно з Фондом запрацює, то за 16-17 рік ми зможемо спільно збудувати такий центр», - розповів голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голову Олександр Товстенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ми віримо, що новий Луцьк станеться, - молодіжний центр «Джерело життя». ВІДЕО*
09 листопад, 2015, 11:44