На Волині відзначать другу річницю Революції гідності

На Волині відзначать другу річницю Революції гідності
Мешканців Рожища запрошують відзначити другу річницю Революції гідності.

Про це йдеться у повідомленні Народної самооборони Рожища у Facebook.

28 листопада у Рожищі відзначать другу річницю Революції гідності та вшанують Небесну сотню. «З нагоди другої річниці Майдану, річниці Революції гідності, запрошуємо всіх на Ніч пам’яті Небесної сотні, пам’яті людей, які ціною власного життя стояли перед лицем смерті, аби вибороти для українського народу право на гідне життя», – йдеться у повідомленні.

Вечір пам’яті відбудеться на площі Незалежності перед банером Небесної сотні Початок – о 21 годині. За словами активістів, цього дня окрім вшанування загиблих, учасники акції нагадають владі про забуті вимоги майданівців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Памятати нашу історію ми зобовязані! Але... є ряд але: уся ця так звана Срамооборона Рожищ - це купка пройдисвітів і нечестивих людей. До Революції усі вони - АБСОЛЮТНО УСІ - займалися облаштуванням свого особистого щасливого життя - возили сигарети, спирт до Польщі, ганяли в Україну машини і при цьому держави вони не бачили - вони нічого не платили в державу. І раптом після революції усі вони осіли в своєму офісі - питання: за що вони уже другий рік живуть?
Відповісти
Ти не зрозумієш? Сидіти на своєму робочому місці і плакати, що погано жити- це для тебе. Субсидії вже оформив? Ти ж тільки ждеш, що хтось для тебе повинен щось зробити.
Відповісти
Хто це такий сміливий? А що, може неправду за вас написано?
Відповісти
Ні свята не буде, не гідні ми такого життя, та такої революції, та ще з такою самообороною. Цирк був, цирк буде. Но ми його не чекаем та не чекали...
Відповісти
Поперше напиши свє імя якщо культурний а по друге запрошуємо тебе відвідати нас в любий день і ми тобі розповімо защо і як ми живемо другий рік. І повір декларацію ми в тебе питати не будемо.А що до Ревлюції гідності то кожен з нас жив своїм життям і ти також.Але не для дурнів пишуть що революція нас змінила але тебе нажаль ні!
Відповісти
Олександр - це, очевидно, брат Вадима. А Вадим у нас був... ВИПАДКОВО головою РДА у Рожищах. Причому призначений був з порушенням Закону. І лише після того, як йому пояснили щоб більше не смикався, бо всі його гріхи витягнемо НАВЕРХ - от тільки тоді він заспокоївся. Оце його найбільш мудре рішення за його двулике життя. Що стосується Олександра та його поплічників, які міняють офіси, бо не хочуть платити - то тут усе ясно і все просто. Не той патріот, хто з прапором ганяє і репетує про славу і смерть, не т ой патріот, хто живе з людських пожертв на АТО - а відомостей про це є багато! - а той патріот хто тихенько працює і сплачує податки. От, для прикладу, глянемо які патріоти Бурий і вся його біснувата родина - глянемо, як він у казну заплатить податок від введення в експлуатацію новобудови... До речі, землю то давали не під торговий центр, а під котельню... От вам і патріоти - лиш для себе!
Відповісти
Ти непотріб,знову не назвав свого імя.Я тебе поіншому назвати не можу боягуз інаклепник.Повір мені ми взнаємо хто ти рано чи пізно і ти відповісиш за кожне своє слово.

Відповісти
І перестань писати зі свого робочого місця.Бо за інтернет мабуть платить держава.Тоді хто з нас злодій і користується халявою.
Відповісти
А в чому наклеп? І чому ти так завівся? І за що відповідати - за правду? А як же демократія? Чи Ти, Олександре, сам боїшся?
Відповісти
Ти спочатку назвись,а тоді ми побачимо хто боїться.
Відповісти
Читаю этот хохлосрачь-оборжаться можно. Какие вы всё таки смешные...были бы, если бы не были такими злыми. Злость, агрессия, селянская тупость, так и брызжет с каждой строчки, каждого слова.
Відповісти
В кацапии срач похлеще)) там кавказ так нагибает, что у русского попа болит)
Відповісти
Останні новини
На Волині відзначать другу річницю Революції гідності
09 листопад, 2015, 10:58