Заява волинських «радикалів» на підтримку кандидата на посаду мера Луцька від партії «УКРОП»*

Заява волинських «радикалів» на підтримку кандидата на посаду мера Луцька від партії «УКРОП»*
Сьогодні «радикали», які і «укропівці» відчувають тиск з боку нинішньої влади. Таке явище стало звичним для українських реалій. І розпочалися такі тенденції вже дуже давно. Майдан змінив осіб на верхівці влади, але вони не виправдали довіру суспільства. Їм начхати на ідеали, за які загинула Небесна Сотня.

Ми бачимо, що і досі лишаються непокараними ті, які знищували наших патріотів на Майдані, які вбивають наших хлопців в зоні АТО. І це не тільки сепаратисти. Адже безчиння порошенківської влади призводить до того, що мало не щодня ми отримуємо трагічні звістки з фронту, що наші патріоти і досі воюють голі та босі. Під час революції Гідності волинські «радикали» відчували на собі усі прояви діянь тодішньої влади.

Ми бачили, як луцька влада боїться настроїв людей. Бачили, як вона лавірувала між «регіоналами» та простими патріотами, які віддавали останні копійки на харчі для майданівців і які, не зважаючи на холод, до останнього відстоювали демократичну країну, демократичну Волинь, демократичний Луцьк.

Мене, як керівника Волинського осередку Радикальної партії Олега Ляшка, місцеві управлінці неодноразово попереджали про необхідність поміркованіше підходити до публічних дій з нашого боку щодо відстоювання демократичних ідеалів. Але, чи мають право колишні комсомольці, а потім колишні «регіонали», а зараз – вже «порошенківці» продовжувати обманювати громаду? Ми вважаємо Компартію і Партію регіонів пособниками окупантів і спільників кривавого диктатора Януковича. А чим від них нині зараз відрізняється БПП – Блок Путіна-Порошенка чи «Опозиційний блок», якому влада «зливає» східну Україну? Годі терпіти політичних перевертнів! Годі жити, боячись висловити свою думку!

15 листопада 2015 – другий тур виборів Луцького міського голови.

Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка заявляє про підтримку кандидата на посаду Луцького міського голови від політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Олександра Товстенюка – голову правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Ми вважаємо цю людину – ефективним управлінцем, менеджером з новим мисленням та баченням розвитку міста, особистістю, яка реальними справами, а не популізмом доводить свій професіоналізм. Ми закликаємо підтримати Олександра Товстенюка, а не голосувати за старі комсомольські та порошенківські кадри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Заява волинських «радикалів» на підтримку кандидата на посаду мера Луцька від партії «УКРОП»*
09 листопад, 2015, 13:00