Із центра Луцька просять прибрати «брутальний секонд-хенд»

Із центра Луцька просять прибрати «брутальний секонд-хенд»
На сайті Єдиної системи місцевих петицій оприлюднили ініціативу у якій йдеться про вимогу до власників магазину «Секонд-Хенд» на вулиці Лесі Українки,52 змінити вивіску на більш прийнятну.

Петицію оприлюднили 9 листопада, пишуть Хроніки Любарта.

У своїй ініціативі під назвою «Брутальний Секонд Хенд» автор пише: «Зобов'язати власників магазину секонд хенду, який відкрився на вул. Л.Українки, 52 змінити вивіску на більш прийнятну до місця, де цей магазин знаходиться, а саме у центрі міста».

Як пояснив директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський з цією проблемою вже намагаються розібратися.

«Підприємцю вручили акт про порушення вимог рекламного законодавства. Вони зробили вивіску, але згідно із переліком вимог – це можна вважати рекламою. Дозволу на розміщення реклами підприємець не має. Тому він отримав акт про виявлення порушення. У середу, якщо вони не приберуть цю вивіску, то отримають вимогу про усунення порушення. І, якщо скажімо, у п’ятницю підприємець не прибере цю конструкцію, то піде лист на інспекцію захисту прав споживачів щодо притягнення до відповідальності, тобто накладення штрафних санкцій», - пояснює Олександр Ковальський.

Оскільки вивіска чимала, то штраф може бути досить значним.

Загалом, пояснює директор КП «Луцькреклама» конструкція вважається вивіскою у тому випадку, якщо її розмір не перевищує 3 квадратних метрів та містить певну назву підприємства, тип надання послуг, графік роботи, тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце прорекламували)
Відповісти
Згідна повністю. Це вже не місто якесь, а суцільний секонд.
Відповісти
А ХТО їм дав дозвіл на розміщення в такому місці магазину з непотрібом?Це ж позорище!!!
Відповісти
"Ексклюзивний одяг з Европи"
"Брендові речі. Останній сезон"
"Паризька мода одкутюр"
ось назви, а неякйсь там Б/В - хенд
Відповісти
У кожному обласному центрі Західноі Украіни є своя стометрівка, але тільки у Луцьку іі зганьбили магазинами китайського непотрібу, а причина всьому: близьке розташування Старого Ринку з його брудом, циганами, і т.п. Ганьба місцевому керівництву, що не вирішує дане питання. Не маю поваги до Романюка-при його керівництві місто стає схожим на місце заробітку його сім'і.
Відповісти
Непотріб, бруд!!!!!!!!
говорити можна багато але тритина лучан завдяки цим магазинам мають змогу купити одяг як собі так і своїм дітям

такі магазини "позор" нашій економіці, коли працююча людина не може придбати собі нові речі
Відповісти
Я теж за , шо за блін ..... тепер по волі де фокстрот такусаму вивіску СЕКОНХЕНД вцеплять....

В ЦЕНТРІ МІСТА СЕКОНХЕНДИ ... БРЄЄД .... , З ДВОРУ РОБІТЬ
Відповісти
Тепер туристам буде запамятовуватись .... шо в центрі Луцька Секонхенди

Чім бідніша країна тім більш розвивається такій от бізнес, просто іншого вибору в людей немає вже крім секонда
Відповісти
усі ви напевне одягагаєтесь в тих дорогущих бутіках на радянській як таке пишете. особисто мені немає часу їздити по околицям луцька, де є секонди, а зручніше, коли вони в центрі!!! певно господар секонду не дав комусь на лапу, от і запарафінили
Відповісти
тим паче на цій вулиці не один секондхенд, а декілька,а також "одяг на шару"."шара" не заважає?)))))
Відповісти
Нехай переіменують в "Доступний євроодяг".
Відповісти
Люди! Наразі не обговорюється проблема продажу вживаних речей (хоча згодна, що і це проблема), йдеться про те, що власники спотворили своєю велетенською вивіскою пішохідну вулицю. Поруч вчепився ще якийсь магазинчик для дітей. Таке враження, що власники цих магазинів посперечалися хто з них першим "видере" очі перехожим, вчепивши такі вивіски та пофарбувавши фасади у дикі кольори! А взагалі то огляньтеся довкола, на що перетворилося наше місто? Фасади усіх будинків, що виходять на вулицю спотворені масою прибудов, ганочків, козирочків і т.д і над кожним вивіски одна іншої більша та потворніша. Головного художника та архітектора це не хвилює. Наші люди бувають за кордоном і могли б перейняти досвід оформлення вітрин та виготовлення вивісок і реклами - та ні, будуть фігачити усякий непотріб!
Відповісти
Нарешті по суті.
Відповісти
Ріжуть очі ядучих кольорів полоси на фасадах будинків, де на першому поверсі розміщені магазини "Вопак", "Колібріс", "УкрЮвелір" і "Маріо Бруні"...
Рябі фасади "Троянди", ТЦ "Ярмарок" та Будинку побуту за ТЦ "Гостинець"...
Непропорційно величезна вивіска "Просто"...
І які лаконічно-вишукані вивіски Там-Таму, барів "Карабас-Барабас", "Бравий Швейк", "Майдан".
Чудові прості вивіски книгарень "Освіта", "Є-книга", також "Нової Пошти"і "Пакко"...
Відповісти
Сьогодні йшла проспектом Волі повз магазин з вивіскою на увесь фасад "СВІТ ШКІРИ ТА ХУТРА" і усе це велетенськими пластмасовими буквами на синьому тлі. Скажу чесно зайти у цей магазин навіть подивитися на асортимент товару і ціни не хочеться, хоча ходжу там щодня. Для мене одяг з шкіри та хутра асоціюється з розкішшю, вишуканим смаком, екслюзивними виробами. Здавалося б, що такий магазин мав би змогу замовити собі і гарну дорогу вивіску. Дивлячись на нинішню вивіску, можна уявити, що там продаються кроликові шуби місцевого виробництва кустарної вичинки.
Відповісти
Китайського виробництва!Українське виробництво не дешеве!
Але ж нікому не заважає цей кацапський сеонд шкіри та хутра, а от секонд там, так, бо Романюку не вділили...
Відповісти
приміщення укртелекому, він його здав в оренду, орендар вчипив вивіску - до чого тут Романюк? ви хворі на укропську хворобу?
Відповісти
Та Романюк тут при тому, що він мер міста, тобто господар! І коли у ввіреному йому місті твориться неподобство, то через своїх чиновників він мав би той безлад усунути! А жахливі вивіски, які спотворюють місто, мають бути знищені не тільки на цій будівлі, але й повсюдно!
Відповісти
зараз дуже багато магазинів з великими вивісками чому заважає тільки один секон хенд це що недали комусь на лапу, чи незаплатили за рекламу ,чи приміщенн комусь потрібне . дуже багато людей зараз одгається в секонді і нічого , з такими цінами на нове скоро більша половина людей буде ходити тільки в секонд . пенсії - зарплати малі ,ціни високі ,квартплати піднімаються. знаю багато людей які мають нормально коштів але одягаються в секонді і кажуть нічого в цьому поганого немає .
Відповісти
та його три місяці в оренду здати не могли - ніхто не брав) нікому воно не треба, те приміщення.
а воду каламутять конкуренти, їх на цій вулиці вистачає, і не тільки на цій)
ви ще не зрозуміли?))
Відповісти
Просто ця вивіска вже стала останньою краплею.
Відповісти
Ще б хто вивіску фаст-фуду навпроти картинної галереї знищив! Старовинний будинок, який просто завісили червоною тупою "рамочкою"
Відповісти
Останні новини
Із центра Луцька просять прибрати «брутальний секонд-хенд»
09 листопад, 2015, 11:18